Padel kan være vanedannende

Padel er en af ​​de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark og i verden for den sags skyld. Det er en sjov, energisk og social sport, der er let at lære, men ikke helt så nem at mestre. Det er ikke overraskende, at mange mennesker bliver afhængige af det!

Når du skal spille padel første gang er det ikke nødvendigt at have en partner. Du kan finde et sted, der har padelbaner og leje en bane. Det er også muligt at leje udstyr, så du ikke behøver at købe det. Nogle steder kan man endda leje single baner, hvis I kun er to der vil spille. Det anbefales dog klart at spille padel 2-mod-2. Det er sjovest og gør det sociale aspekt bedre.

Når du har prøvet det et par gange, vil du bemærke, at det er en af ​​de mest sjove sportsgrene, du nogensinde har prøvet. Det er også en god måde at møde nye mennesker og få nye venner.

Du kan også prøve at spille padel med nogle af dine venner. Det er en god måde at få nogle sjove timer sammen på ligesom det er en god måde at få nogle træningstimer i.

Hvor meget du træner er op til dig selv. Det er nemlig nemt at finde andre på samme niveau at spille med. Inden for padel sporten findes der nemlig et skema der har inddelt padelspillere i niveauer.

Niveau 1 er det absolutte begynderniveau og som du bliver bedre, vil du bevæge dig op igennem niveauerne. Topniveauet hedder niveau 7. Når du dette niveau lever du formentlig af at spille padel og du vil ligge i verdensranglistens top 100.

De fleste padelspillere ligger dog på et fint mellemniveau. Nok niveau 3-4 stykker. Og der findes formentlig lokale padelgrupper på Facebook, hvor det er nemt at efterlyse spillere på cirka samme niveau som en selv.

Herfra er det bare om at komme i gang med at spille.

Written by