Øg dine kognitive funktioner med sengetøj af bambus

Du ved helt sikkert, at søvn er afgørende for, at din krop og hjerne fungerer optimalt. Mangel på søvn kan forringe bl.a. din kognitive funktion og dit immunsystem. Derfor kan langvarig søvnmangel også være årsag til mange livsstilssygdomme. Du kan finde mange tips om søvnhygiejne og hvordan du kan forbedre søvn. Det kan være alt fra indretning af soveværelset, kost og motionsråd til valg af madras, pude eller soveværelsestemperaturen. For at forbedre søvnkvaliteten er en enkel ting du kan gøre, at vælge den rigtige seng normalt er ret dyrt eller alternativ – måske bare start med dit sengetøj? Måske et sæt klimavenligt bambus sengetøj, er det rette for dig?

Søvn der giver mening, og er komfortabel

Det føles godt at ligge i sengen, glemme tid og sted, det er faktisk den bedste følelse. Hvis noget forårsager kløe eller ubehag, eller er madrassen for hård eller for blød, for varm eller for kold – så vil det alligevel være svært at falde i søvn, og nogle gange ender det i en søvnløs nat. Der er mange kilder til god søvnkomfort, men hvad du vælger at vikle din hud med er faktisk vigtigere end de fleste tror. 

Det perfekte sengemiljø

Din madras, dyne, pude osv. Hver nat absorberes meget vand fra din krop i form af sved. Et varmt, fugtigt miljø er normalt ideelt til husstøvmider og bakterier-det giver dem en chance for at formere sig. Fordelen ved sengetøj af bambus ligger i dets antibakterielle egenskaber, som hjælper med at give et sundere sengemiljø og reducerer antallet af klamme husstøvmider. Hvis du ikke er klar over at opretholde et godt og sundt sengemiljø, er allergi og astma på sigt konsekvenserne af dette. Her er antibakterielle sengesæt et godt valg.

Tænk på bæredygtighed

Når du træffer et kritisk valg og vælger sengetøj, skal du ikke glemme klimaet. Som forbruger er du ansvarlig for de produkter, du køber og bruger i dit daglige liv-om ikke andet er du det indirekte. Bambus vokser hurtigt, forbruger næsten intet vand og er en af ​​de mest miljøvenlige og bæredygtige råvarer. Men bæredygtighed er ikke kun relateret til de råvarer, der er relateret til produktet, men også til de faktiske processer med produktion, transport, indkøb og salg. Som forbruger kan du bestemt bestemme, hvor du vil købe et produkt, men du kan kontakte producenten direkte, hvor folk er tvunget til at tage mere ansvar for klimaet på mange forskellige måder.

 

Written by