En lysere fremtid

En lysere Fremtid 

 

Jeg troede aldrig det var mig som ville ende op i alkoholrådgivning. Hvis vi går 24 år tilbage til den 15 Januar 1997 blev  en lille baby dreng født, med hele sit liv foran sig, med forældre der elskede ham meget højt. Fra en ung alder viste han at han have stort potentiale og han skulle nok en dag blive til noget stort, som årene gik og han så småt begyndte i skole viste han sig at være den skarpeste kniv i klassen og fik muligheden for at hoppe klassetrin over. Mens de andre børn var i gang med at lære alfabetet, gik han selv i gang med at gange og dividere. Det var som om alt var meget lettere for ham, som om der var intet der kunne stoppe den lille unge mand. 

Succes livet og stress.

Fast forward et par år, 17 år han har startet sit første firma. det var en succes fra starten af. Han lavede flere og flere penge, men med flere penge kommer der også flere arbejdstimer, som hvis han ikke passede på, kunne han godt gå ned med stress. Men han frygtede ej, hvad kunne stoppe ham, han har ikke haft andet end succes hele sit liv og han skulle ikke stoppe nu lige inden hans store gennembrud.

 

Fast forward 7 år, her sidder jeg så, til alkoholrådgivning for første gang, hvordan endte det så galt? Med flere penge kom mere stress, og med stress begyndte jeg at drikke lige så stille, i starten var det jo intet problem. En klassisk historie på, hvad stress kan føre til på længere sigt. 

 

Fast forward 5 år. Jeg gjorde det! har ikke længere et alkoholproblem, og skal ikke længere have alkoholrådgivning og hjælp til at styre mit alkoholindtag. Jeg har knækket koden på mit alkoholproblem, ikke alene men med hjælp. og jeg kan nu går tilbage til hvad jeg elsker.

 

Mange danskere har det ligesom mig, og kan genkende min historie med overarbejde, penge og drikkeri de fleste ser ikke problemet før det er for sent og de ikke har muligheden for at drikke igen, aldrig nogen sinde, men i skal vide det var ikke let, men med lidt vilje kan i klare det ligesom jeg gjorde engang. I styre jeres egen fremtid, den er i jeres egne hænder, ikke i nogen andres. Så tag det første skridt i dag mod et bedre liv og en bedre fremtid.  

 

 

Written by