MacBook Air er en fantastisk studiecomputer… og alt for dyr. Her er løsningen

Køb brugt. Det er tricket. Køb specifikt ”refurbished”, så du er sikker på at computeren ikke er defekt eller har alvorlige fejl eller mangler efter at have haft en anden ejer. Når du køber refurbished er computeren nemlig blevet restaureret først, så du ikke behøver at bekymre dig om den slags.

Måske har du altid drømt om (eller måske tidligere ejet) en MacBook Air, med dens lækre design, velbyggede chassis, og intuitive brugerflade. Den er både legende let at bruge og legende let at transportere. Det gør den rigtig velegnet som studiecomputer, da dens velbyggede tastatur gør den lækker at skrive på, også over længere perioder, som studerende jo typisk har behov for. MacBook Air-computere er ikke kendt for deres prangende ydeevne, men til de fleste studerendes behov er det alligevel rigeligt, så længe den kan køre tekstbehandlingsprogrammer og gå på nettet. Det klarer selv ældre MacBooks uden problemer. Til gengæld brillerer MacBook Air på mange andre faktorer som har betydning for studerende: Brugervenlighed, mobilitet, komfort og bygningskvalitet. En MacBook Air er både lækker at se på, og lækker at bruge, også over længere tid.

Hvis du vil købe en brugt MacBook Air skal du være opmærksom hvilket år den er produceret i. Vi anbefaler ikke at du køber en MacBook Air fra før 2015. Det er fordi Apple kun understøtter deres MacBooks med systemopdateringer i en årrække. Dem der ikke længere understøttes risikerer ikke at kunne køre de programmer du skal bruge. Derudover er du også sårbar overfor virus og hackere, da maskinen ikke længere modtager sikkerhedsopdateringer. Men en MacBook Air fra 2015 har hæderlig ydelse, til en rimelig pris, og bliver stadig understøttet af Apple. Det vil den sandsynligvis blive et par år endnu. Hvis du vil sikre dig at kunne bruge maskinen i et par år ekstra, kan du også betale lidt mere for en MacBook Air fra 2017 eller 2018.

Written by