Alt til din baby hos Loukrudt

Jeg har fornyligt født og er derfor på barsel nu. I meget af min graviditet var Danmark nedlukket, og jeg gik derfor også tidligt fra på mit arbejde og har brugt rigtig (læs: RIGTIG) meget tid hjemme. Så meget at jeg til sidst tænkte, at jeg måske var ved at blive en smule småskør. Jeg synes, at det har været rigtig svært at vurdere, hvor nervøs jeg skulle være. Jeg var egentlig mest bange for at skulle ende med at føde alene, og derfor holdt vi os egentlig meget for os selv, særligt til sidst – og så var vi selvfølgelig også nervøse for at enten jeg eller barnet skulle blive påvirket af, hvis jeg blev syg. Men altså jeg brugte derfor meget tid hjemme… og da jeg havde set samtlige serier på Netflix, begyndte jeg at tænke over alt den baby shopping jeg havde glædet mig til, som jeg nu egentlig synes, at jeg gik glip af, når nu butikkerne var lukket eller delvist lukket. Derfor brugte jeg meget tid online – mere end jeg vil indrømme faktisk! Men det var en fin måde at få stillet det behov en smule, og jeg har faktisk fundet rigtig mange gode baby ting, og alle er meget nøje udvalgt. Jeg har brugt rigtig meget tid på at læse om de forskellige produkter, og undersøge hvad der er bedst og hvorfor. Her har den ekstra tid måske været rigtig gavnlig, fordi jeg synes, at jeg har fået købt en masse brugbare ting, og jeg har faktisk brugt færre penge end jeg havde regnet med, men jeg tror det handler om, at alle mine køb har været meget mere velovervejet end de måske havde været, hvis jeg bare var gået i butikker og købt en masse. 

Derudover har det jo egentlig også været rigtig rart at få det hele leveret derhjemme, jeg har jo ikke været så meget ude, så alt er blevet leveret til døren, når jeg nu alligevel var hjemme. Det var jo egentlig super smart! En af de shops som jeg har brugt allermest er Loukrudt, her havde de simpelthen et af de bedste og største udvalg inden for de ting, som jeg søgte.

Written by