Gode gaveideer til akademikeren

Studerende, færdig uddannet, hvad skal vi købe af gaver? Det er altid svært at vælge gaver til sine nærmeste. Specielt dem uden ønsker. I denne artikel kommer vi kort ind på et par gode ideer, til hvad man kan give akademikeren på en stor dag.

Bogen

Det må næsten give sig selv. En bøg, det virker måske kedeligt. Men du kender personen, de helt vilde med at læse. Derfor har de valgt det svære studie med mange timer på øjne hen over kedelige eller måske sjove sætninger. Litteratur eller akademiske bøger. Mulighederne er her rigtig mange, og man kan selv komme med sin indflydelse på hvad han/hun kommer til at læse eller stille på sin bogreol.

Foredraget

Han/hun er helt vild med den her person. En foredragsholder. Det bliver dog sjældent afholdt i nærheden. Arranger en tur sammen til næste foredrag. Det lige før det er den perfekte gave. Måske nogensinde. Den er personlig, og viser du lytter når i snakker med hinanden og til.

Det tekniske

Er akademikeren kun lige blevet til. Er vedkomne studerende og ligger inde med en computer af ældre dato. Så er det måske tid til en opgradering nu. Det er ofte en bekostelig affære. Slå dig sammen med nogle andre hvis muligt. Men du kan være helt sikker. Den skal nok blive brugt. Flittigt!

Gavekort

Pengene er ikke store. Studiejobbet er kun få timer om ugen. Et gavekort, til hvad vedkomne kan lide. Måske noget tøj? En gave skal være en glæde, og ofte vælger man ikke helt rigtigt. Gaven bliver ofte byttet. Et gavekort er derfor et sikkert valg. Måske ikke lige det personlige, men det skuffer ikke.

Alt i alt, så giver gaveideer til akademikeren nogle forskellige muligheder. Tænk på nutiden og måske fremtiden for vedkomne. Hvad har de brug for nu eller senere. Det altid er godt udgangspunkt. Så er det en gave der bruges og ikke gemmes vægt.

Written by