Vil du gerne bo i spanien: find fordele her

Du som enkeltperson, familien eller sammen med din partner har endelig taget den store beslutning. I flytter til spanien. Men I har tænkt over det op til flere gange, hvilke fordele er de mest tiltrækkende. I denne artikel fokuserer vi på hvad der gør spanien til et attraktivt tilflytningsmål for rigtig mange mennesker. Især de danske.

Mad når det er bedst

Vi tror de fleste kender til de spanske retter som paella og tapas. Det giver absolut rigtig god mening. De smager fuldstændig fantastisk. Paella laves ud fra helt friske råvarer. Den lokale fisker der lige er sejlet ind i havnebyen, med rejer, muslinger og anden form for fisk. Tapas – oliven, pølse i mange former. Nok fra sortfodsgris! Mmh. Skinke og meget andet. Mad fra spanien er for mange en kæmpe fordel. Find en bolig i spanien nu, hvis du ønsker at forkæle dine smagsløg.

Høj sol de fleste dage

Varme og tørre dage. Hvad de fleste fra Danmark ikke oplever. Læg på stranden og få den kulør du søger efter. Flot solbrun med en fantastisk glød. Der er selvfølgelig forskel på hvor i spanien du befinder dig. Syd på vil du opleve sol stortest helt året. Nord på kan du sagtens opleve regn dage og overskyet vejr. Men det er jo dig der tager valget hvor hen i spanien du flytter hen. Så mulighederne er mange. Stor lejlighed, lille hyggeligt hus. Spanien er meget fleksibel.

Nattelivet

Fest og glade dage. Der er ligger spanien virkelig i topklasse. Gaderne er næsten altid fyldte og der er mange barer, natklubber og cafeer. Lokalbefolkningen elsker en lille fad eller et godt glas vin. Spanierne har en afslappet attitude, så har du lyst til nye bekendtskaber eller bare at sludre med nye mennesker, så flyt til spanien allerede nu. Tag kontakt til din lokale ejendomsmægler med speciale i udlandsboliger.

Written by