Den gode julefrokost

Her har vi samlet lidt gode råd til dig, som ønsker at skabe rammerne for den perfekte julefrokost. Vi ønsker jer alle nogle gode julefrokoster. Husk ikke at drikke for meget.

Tæt på offentligtransport 

Vi kommer nok ikke uden om, at julefrokost ofte er forbundet med alkohol. Vi siger her ikke nødvendigvis, at det er et must, men det sker bare hos mange. Derfor kommer vi ikke uden om dette råd. Det er bare mere sjovt, hvis folk ikke skal betale i dyre domme for taxa. Eller hvis nogen vil tidligt hjem, fordi de holder sig æddru til at køre bil. Det skal understreges, at vi ikke lægger op til en alkoholkultur, det styrer man helt selv. Vi vil også udnerstrege, at v anbefaler at holde en sund stil og ikke drikke for meget. Men er der hvor man holder julefrokost tæt på offentlig transport, så giver det bare rigtig god mening. Tro os. Mange gæster vil være glade for det. 

Den perfekte snaps eller akvavit 

Denne er mere vigtig end man aner. For lad os være ærlige. Denne kommer vi nok heller ikke udenom. Til en hver god julefrokost hører snaps eller akvavit. Her giver det altså bare rigtig god mening at finde en, som alle ikke er ved at dø over. For rigtig mange er ikke den største fan af det shot, som der ofte skal indtages i forbindelse med en hyggelig sang eller to. Her kan vi anbefale, at man besøger Bornholmspirits. De tilbyder mange forskellige danske akvavit fra Bornholm. De tilbyder selvfølgelig også snaps. De kommer fra Bornholm og er super lækre, hvis man er til den slags.

God musik

Denne giver lidt sig selv, men ingen fest uden god musik. Her kan der med fordel forbederede en god playlist, så der er styr på. Det kan hurtigt blive noget rod, hvis alle gæster skal afspille “deres sang”. Selvom man nok skal være åben for forslag. Alternativt skal man finde en DJ. 

Written by