Hvad er ravjagt?

Rav er meget specielt og ofte mange millioner år gammel. Rav består af hærdet harpiks fra træer, som har ligget i tryk under vandet i mere end 50 millioner år, indtil det til sidst bliver skyllet op på standen. Rav kan stamme fra mange steder, men det er svært at vide præcis hvor fra. Meget rav kommer dog fra england, og er harpiks fra nåletræer.

Mennesker har altid dyrket naturen, ved at drage ud på eventyr og finde gemte skatte. Også i nyere tid er mange mennesker optaget af at nyde naturen på denne måde. Det sker blandt andet gennem ravjagt, hvor man tager en lang gåtur langs kysten, og leder efter rav. Ravjagt har altid været noget, som er blevet dyrket i norden lige siden stenalderen, hvor man brugte rav til fremstilling af smykker. 

Hvis du ønsker at starte på at gå på ravjagt, og ønsker de bedste forudsætninger for succes, så skal du have det rette udstyr. En ravlygte kan hjælpe dig, da den lyser ravet op på standen, så det bliver tydeligt for dig at finde. 

Hos treasurehunter.dk finder du et stort udvalg af ravlygter i den bedste kvalitet. Besøg webshoppen idag, og køb en ravlygte til dit næste eventyr.

Written by