Stop med at ryge via simpel hypnose

Hypnose er en proces, hvor man får dit sind til at gå ind i en tilstand, hvor det lettere vil acceptere forslag. Der er mange ting, der kan gøres med hypnose, men en af de mest almindelige anvendelser er rygestop. Hypnoterapi har vist sig at øge succesraten dramatisk, når det drejer sig om at holde op med at ryge cigaretter.

Hvorfor er man afhængig af at ryge?

Rygning er vanedannende på grund af nikotinen i tobakken. Nikotin stimulerer adrenalin- og dopaminproduktionen, hvilket kan give en givende effekt, som gør det svært at holde op med at ryge cigaretter. Skulle du alligevel have gener af at ryge, eller bare ønsket om at stoppe, så kan du prøve med hyponose.

Hvordan virker hypnose?

Hypnose virker ved at bruge trancelignende tilstande, der gør det muligt for dit sind at acceptere forslag bedre, end når du er helt vågen og bevidst. Dette giver mulighed for forbedret motivation og adfærdsændring.

Hvordan virker hypnose i forbindelse med rygestop?

Rygning er en vane, der skaber afhængighed på grund af den dopaminproduktion, der opstår ved indtagelse af nikotin. Hypnoterapi kan bruges til at behandle afhængighed ved at udnytte trancelignende tilstande, hvilket bidrager til at forbedre motivationen og gør det lettere at bryde dårlige vaner som at ryge cigaretter .

Kan hyponose hjælpe med andre ting?

Hypnose kan bruges til mange forskellige ting, herunder til at holde op med at ryge cigaretter. Det har også vist sig at hjælpe folk med vægttab, frygt, angst og nervøsitet. Der er ikke den ting, som hypnose ikke kan hjælpe med. Det handler i bund og grund om, at du finder en erfaren og god hypnotisør og specialist i Metakognetiv terapi – Joanna Izabelle.

Mange mener, at hypnose er noget overnaturligt pjat, og det ikke virker. Men det handler inderst inde om, hvor meget man tror på det. Tro flytter bjerge, og hvis du selv tror på det virker, så er det, at det rent faktisk virker.

Det handler meget om ens indstilling til handlingen. Hvis du ankommer til hypnosen, overbevisende om, at det ikke vil hjælpe dig, og måske finder hele handlingen tragikomisk, så vil du hypnosen med højst sandsynlighed heller ikke virker på dig. Men ankommer du med et åbent sind og er modtagelig for, hvad der bliver fortalt dig, så vil din underbevidsthed kunne hjælpe dig.

Hvis du gerne vil prøve det, så kan du læse, hvordan hypnosen kan give dig værktøjer til at stoppe med at ryge læs hvordan her.

Written by