Find den helt rette værstfamilie som au pair

Det kan være en vanskelig opgave at finde den rigtige au pair-værtsfamilie. Når der er så mange familier, der søger en au pair, hvordan ved man så, hvilken familie der er den rigtige for en? I denne artikel vil vi dele nogle tips til at finde den perfekte værtsfamilie. Så uanset om du lige er begyndt at søge eller allerede har fundet en familie, men ikke er sikker på, om det er den rigtige, så læs videre.

Tænk godt over dine behov

Før du begynder at lede efter en værtsfamilie, skal du tage dig tid til at tænke over, hvad du har brug for fra dem. Ønsker du en stor eller lille familie? Er der nogle specifikke krav, du har, f.eks. at du har brug for et vegetarvenligt hjem? Skriv alle dine ønsker og behov ned, så du nemt kan sammenligne de forskellige familier med dem, og så du kan snakke med familien om det, når du når så langt som at have samtaler med forskellige familier, for at finde frem til den rette.

Undersøg potentielle værtsfamilier

Når du har indsnævret din søgning til nogle få familier, er det tid til at lave lidt research om dem. Tjek deres hjemmeside og sider på de sociale medier for at få en idé om deres livsstil og værdier. Hvis de har nogle anmeldelser online, så læs dem igennem for at se, om andre au pairer har haft en god oplevelse med dem.

Med familien personligt

Den bedste måde at afgøre, om en værtsfamilie er den rigtige for dig, er at møde dem personligt. Planlæg et videoopkald eller et personligt møde, så du kan stille dem spørgsmål og få en fornemmelse af dem og deres hjem. Det er også din chance for at se, om du kommer godt ud af det med dem. Hvis alt går godt, så falder I i hak med hinanden, og så er det et skønt match. Se denne hjemmeside, hvor du kan finde familier, der tilbyder deres hjem til en boende au pair.

Written by