How2Guiden: Her finder du svar på det hele

Det er ikke altid man kender den perfekte løsning på et problem, men fortvivl ej, næste gang du har brug for hjælp, kan du med fordel besøge hjemmesiden How2Guiden. How2Guiden er din hjælpende hånd, når du har mest brug for det. Her finder du nemlig svar på alverdens spørgsmål. Hjemmesiden er inddelt i forskellige kategorier, men du kan også bruge søgefunktionen til at finde svar på dit aktuelle spørgsmål.

De bedste husmorråd

I gamle dage var det vigtigt at få overdraget de bedste husmorråd – ja rådene gik som regel i arv fra husmor til husmor – men sådan er det ikke længere. I dag kan man jo finde svar på alt mellem himmel og jord online. Og så alligevel…

Hvordan er det nu man får bugt med bananfluerne, er det noget med at man kan spise brændenælder, og hvordan er det nu lige man bedst bliver fri for kalk på badeværelset? Spørgsmålene hober sig allerede op, men inden du griber telefonen, for at ringe og spørge din mor, så kan du jo lige smutte forbi How2Guiden. 

Mange interessante kategorier

How2Guiden er inddelt i kategorier / emner, så du nemt kan kaste dig over det emne, du finder mest interessant. Kategorierne er ’Hus og have’, ’Skadedyr’, ’Matematik og tal’ samt ’DIY Projekter’. DIY står for ’Do it yourself’ og dækker over forslag til en lang række gør-det-selv-projekter.

I ’Hus og have’-kategorien finder du en lang række forslag til bekæmpelse af ukrudt, men du finder også tips til hvordan du kan bruge nogle af havens mindre populære planter, f.eks. mælkebøtter og brændenælder. Herudover kan du finde ud af, hvordan du kommer hjemmets skadedyr til livs, ligesom du kan forbedre din teknik, når du pudser vinduer og blive klogere på hvordan du fjerne glaspest.

I ’Matematik og tal’-kategorien finder du hjælp til alle former for regnestykker og formler af den slags, man straks glemmer, når man går ud af skolen. I ’DIY Projekter’-kategorien får du de bedste tips og tricks til projekter du selv kan gå i gang med derhjemme.

Written by