En sundere indretning

Det er nemmere at holde sig sund om sommeren end i efteråret og vinteren. Men kan man gøre noget for at fastholde sin sunde livsstil, selvom vejret udenfor ikke helt spiller som man gerne vil? Svaret er ja, og vi kigger i denne artikel på nogle ting du kan gøre for at fastholde din livsstil, året rundt. Det handler om at indrette sig til de kolde årstider, og her snakker vi om mere end bare den lokale stukkatør som udsmykker dine vægge og loft. Læs med her

 

Køkken

Udsmyk dit køkken med grønne farver og planter. Inviter gerne dine krydderier indenfor og lad dem gro i dit køkken. På den måde kan man fastholde en smule af sommeren, ved at kunne se dine planter gro og give en masse dejlig farve til køkkenet.

 

Friske farver

Tænk på farverne i værelserne, i de mørke tider kan man med fordel finde nogle møbler eller ting man kan stille op som er meget farverige. Dette vil hjælpe med at holde hovedet friskt, ligesom sommer gør. Man behøver ikke nødvendigvis at skulle ændre store ting som at male en væg eller møbel. Det hjælper bare at købe nogle ting i friske farver, det kan f.eks. være en dug over spisebordet eller lignende.

 

Stuen

Overvej hvilke farver årstiden byder på og udsmyk din stue ud fra dette. Man kan sagtens købe små ting som vil gøre en stor forskel hertil. Det kan f.eks. være nogle puder eller tæpper i forskellige farver.

 

Badeværelse

Sørg for at dit badeværelse byder på en afslappende atmosfære. Dette vil hjælpe med at få dig til at slappe mere af når du alligevel skal bruge den tid du skal på toilettet eller i bad. 

 

Soveværelse

Indret dit soveværelse med fokus på søvn. Et menneske skal bruge mellem 7-9 timers søvn for at kunne fungere optimalt over en hel dag. Undgå en masse elektronik og ting som kan forstyrre dig under søvnen. 

Written by