Bo lige ned til Gardasøen

Gardasøen er en af de mest populære turistdestinationer i Italien, og det er der en god grund til. Søen er fantastisk smuk med sit krystalklare vand og tårnhøje bjerge omkring den. Det er ikke underligt, at folk strømmer hertil for at nyde en afslappende ferie ved vandet. Hvis du leder efter et idyllisk sted at bo, mens du besøger Gardasøen, vil du ikke blive skuffet – der er masser af campingpladser lige ved vandet, hvor du kan slå dit telt op, parkere din campingvogn eller leje en mobilhome eller eventuel en ferielejlighed.

Om Gardasøen

Gardasøen er den største sø i Italien og en af de mest populære turistmål i landet. Søen ligger i Norditalien mellem Venedig og Milano. Den er omgivet af bjerge og har krystalklart vand. Gardasøen er et fantastisk sted at slappe af og nyde naturen. Der er både campingpladser, ferielejligheder lige ned til Gardasøen, hvor du lejer din egen bolig og får maksimalt privatliv.

Der er liv om Gardasøen

Der er mange aktiviteter, som du kan nyde omkring Gardasøen. Du kan bade, solbade, windsurfe, sejle og vandre. Der er også flere restauranter og caféer, hvor du kan nyde den lokale mad og drikkevarer. Hvis du er på udkig efter lidt natteliv, er der masser af steder at gå hen i byerne omkring søen.

Gardasøen er let tilgængelig med bil eller tog. Der er lufthavne i nærheden i Venedig, Verona og Brescia. Du kan også tage en båd fra en af byerne omkring søen.

Gardasøen er et besøg værd

Uanset om du er på ferie eller kort visit nær Gardasøen, så bør du gøre dig selv den tjeneste og opleve synet. Der er en daglig atmosfære, vejret, især om sommeren, er fantastisk og der er glade lokale italienere, som ved, hvordan det er at skabe liv og glæde i gaderne.

Written by