Sjove & Finurlige Genbrugs Loppefund

 

Skrevet af Christina fra my.wonderful.finds

Noget af det skønne ved at gå på loppejagt, det er at man kan gøre sig nogle ret sjove og finurlige fund ude i loppeland – de små unikke ting, som kan komme til at betyde noget helt særligt for dig og tilføre noget specielt til din boligindretning. 

De små sjove loppefund kan også blive starten på en samling, og glæden når du finder endnu et skønt eksemplar til din samling vil ingen ende tage. Jeg er selv – af en eller anden grund, endt med at samle på finurlige æggebægre i træ, som forestiller små mænd eller klovne. Spørg mig ikke hvorfor, men jeg fandt bare et en dag, og så et til og de er så søde, så nu samler jeg altså på dem – og det skøre er, at jeg slet ikke spiser blødkogte æg.

Et andet finurligt fund, som jeg har gjort mig, og som jeg med det samme bare knuselskede, det er en ældre juleplatte fra naiad einsel med motivet af en julemand med gaver. Den har årstallet 1985 noteret på, som er det år jeg er født, den skulle bare findes af mig! Jeg har elsket den fra første sekund, motivet er ikke som de klassiske juleplatter fra Bing & Grøndahl, det er sådan mere sjovt, legende og eventyrligt – rigtig jul. Jeg har senere hen været så heldig at finde en platte mere med et smukt juletræ med gaver under, igen meget eventyrligt. Jeg har dog ikke planer om, at hænge dem op på væggen, men bruge dem som en lille tallerken til dessert eller forret i juletiden. Jeg håber sådan, at finde flere, og derfor har jeg sat en søgeagent op på DBA.dk – det kan du også gøre, hvis du leder efter noget helt specielt. Så får du nemlig en e-mail og/eller sms, når et produkt, som matcher din søgning, bliver lagt på DBA.dk.

Sjove Loppefund til Væggen  

Det er også helt oplagt at gå på opdagelse efter sjove og skøre små loppefund til væggen. De vil helt sikkert blive bemærket af husets gæster, og de kan styles som en del af en billedvæg, hvor de kan være det sjove og personlige lille indslag, som bryder plakaternes lige linjer. Eller det kan være væggens eneste blikfang – de skal nok blive bemærket uanset hvad. Gå efter et loppefund, som kan betyde noget særligt for dig eller fortælle noget om dig eller bare et motiv, som du bliver glad af at se på. Et skønt lille uglerelief eller en skæg keramikmaske. Måske du kan finde et relief med et sjovt ansigt eller måske dit stjernetegn.

Sjove Loppefund til Spisebordet

Hvis du gerne vil sætte lidt kulør og humor på dit spisebord, så er det oplagt at gå på jagt efter unikke loppefund – for her er der flere muligheder. Du kan f.eks. lede efter sjove og farverige kander til vand eller lemonade – de kan forestille dyr eller mennesker. Udformningen er ofte sjov og så er de farverige, og det er bare lidt sjovere at servere et glas kold lemonade fra en flot kande fremfor de ellers kedelige glasvandflasker. 

Hvad med et flot og farverigt tærtefad overdynget med smukke blåbær, jordbær eller æbleskiver. De kan jo rent faktisk bruges til at bage tærter i, hvis det er noget man gør i, men udover det så er de bare vildt flotte som dekoration. 

Hvad med et sæt sjove salt & peber shakers? Som forestiller frugter, dyr eller mennesker. De er ikke lige så dominerende som en kande, men alligevel et sjovt lille indslag, som kan sætte humor på bordet. 

Du kan også kigge efter sjove oplukkere – jeg har fundet en skøn en i messing, som forestiller en grinende vagabond, han er så charmerende! Her er en oplagt mulighed for at starte en samling, hvem ville ikke elske at eje en masse skøre og sjove oplukkere, så de kølige drikke hurtigt kan blive åbnet for gæsterne – og du får tilmed den perfekte ice-breaker, når du giver dine gæster en helt særlig oplukker, det skal nok få gang i samtalerne! 

Der er så mange sjove og helt unikke loppefund derude, og jeg elsker at opdage nye finurlige fund, som sætter lidt ord på, hvem jeg er som person og måske også et smil på læben hos mine gæster. 

Written by