Sælg og send dit eget produkt

Hvis du er så modig, at du har startet dit eget firma, hvor du sælger dit eget produkt, så skal du have styr på, hvordan du sender det rundt til dine kunder. Du kender sikkert selv, hvor irriterende det kan være, hvis man skal gå længe og vente på noget, eller hvis det er kommet til skade under forsendelse.

Forsendelsen er virkelig vigtigt, for det er under denne rejse, at dit produkt er på vej afsted til en kunde, der enten bliver glad eller skuffet for at modtage den. Her i artikel kan du læse mere om, hvordan du får styr på forsendelse, så du kan sende med stil.

Husk papkasser til forsendelse

Det er klart en fordel at finde nogle gode papkasser til forsendelse, som man har et lager af, man kan bruge. Hvis du har flere forskellige produkter, der kræver forskellige størrelse papkasser, så find papkasser i alle størrelser hos Pack2.

Der er ingen grund til, at man sender noget i en alt for stor papkasse, og det kan næsten komme til at virke helt komisk for modtageren. Det kan også være en god idé at tænke over at anskaffe sig papkasser til forsendelse, der er fremstillet på en miljørigtig måde. I dag er det meget toneangivende, at man sørger for at vise, at man er med i kampen om en bedre fremtid.

Husk ekstra beskyttelse!

Men det er langt fra sikkert, at det er tilstrækkeligt at sende varen i en papkasse. I mange tilfælde vil det være bedst, hvis man også sørger for noget ekstra beskyttelse, så varen er fuldt beskyttet, og du er sikker på, at den kommer frem i god stand. Det kan f.eks. være, at du skal kigge nærmere på nogle bobleplast eller lignende.

Send en sød besked med

Det er altid vigtigt, at man sørger for at vise velvilje over for ens kunder, så man styrker sit ry som forretning og eventuelt skaber en tilbagevendende kunde. Det vil ikke tage særlig lang tid for dig at sende en lille besked med – og her er det altid en god idé at tiltale dem ved deres navn, så det kommer til at fremstå endnu mere personligt.

Der er også mange, der vælger at sende et par bolsjer eller noget i den retning med.

Giv kunden valgmuligheder

Når du skal købe en vare på nettet, er det så ikke også vigtigt for dig, at det er let at finde ud af forsendelse? Hvis det virker besværligt, så kan man hurtigt klikke hen til en anden hjemmeside, for der er meget konkurrence på nettet. Men det er også vigtigt, at du giver kunden nogle valgmuligheder. Der er f.eks. nogle, der klart foretrækker at kunne få leveret med omdeling, så de kan få varen leveret direkte til døren.

Hvis det er noget, som kan lade sig gøre at sætte i stand, så bør du klart gøre det. Det er også noget, der kan være med til at vise velvilje over for kunden.

 

Written by