Investering i ure er et spændende alternativ

Står du og vil finde et nyt området at investere i, så er det oplagt at undersøge mulighederne omkring at gøre det i luksusure. For det er virkelig et spændende alternativ, som flere og flere får øjnene op for.

Tid er penge

Det er de seneste år blevet en mere og mere udbredt ting. At placere din investering i luksusure. Hos virksomheden UrHandleren Invest har de specialiseret sig i netop dette emne, og tilbyder investering i ure både for holdingselskaber og for private. Som du kan læse mere om på urhandlereninvest.dk, så er tid penge, og investering i luksusure er en god ting både opgangstider, men også under kriser. Luksusure er en sikker havn at placere sin investering.

Sådan fungerer det

Det er faktisk ikke særligt svært at komme i gang med at investere i luksusure. Hos UrHandleren Invest håndterer de investeringer i størrelse mellem en og tolv millioner kroner. Et forløb hos dem vil starte med en samtale, hvor der forventningsafstemmes og derefter laves en konkret aftale. Der skal selvfølgelig være styr på jura og kontrakter, men derefter er det ret hurtigt at få opbygget en portefølje af ure. Der arbejdes med en strategi og handleplan omkring de enkelte ure, og der handles med risikospredning i forhold til de rette forhold. Altså der sammensættes en investering, der matches den enkeltes behov.

Passiv eller aktiv investering

Der er som udgangspunkt to måder at have din investering i luksusure på. Er du villige til at bruge tid på din investering og noget administrativt arbejde, så kan du vælge konceptet omkring Ongoing Invest. Her vil der løbende blive købt og solgt af urene i din investeringsportefølje. Det giver sig selv at man på dine måde kan opnå den højest mulige forretning. Vil du være en mere passiv investor, så skal du vælge konceptet Stack Away Invest. Her er der tale om fokus på en seriøs kapitalbevaring over længere tid, og dermed ikke det store administrative arbejde. Valget mellem de to muligheder skal naturligvis hænge sammen med din tid og dit behov omkring din investering.

Følg med på urmarkedet

Via Urhandleren Invest er det muligt at løbende følge med i hvad der sker på markedet for luksusure. Du kan blandt andet læse om det schweiziske Tudor, der er i massiv vækst. Tudor har blandt andet involveret sig som sponsor for et professionel cykelteam, og opnår dermed stor synlighed på både sociale medier og i de mere klassiske medier. Tudor beskrives ofte som en rebelsk og mere rå lillebror til det så kendte og udbredte Rolex. Tudor tiltrækker ofte en lidt yngre målgruppe end Rolex og er stadig et lidt mere vovet valg. Man ser dog flere og flere Tudor urer på alle målgrupper, så er helt klart noget du bør overveje i forbindelse med din investering.

Written by