Hvilken akustiske guitar skal du vælge?

Når du skal vælge en akustisk guitar, er det vigtigt, at du vælger rigtigt. Hvis du aldrig har spillet guitar før, men netop ønsker at kaste dig ud i det og give det et forsøg, er det ekstra vigtigt, at du vælger en guitar, der passer til nybegyndere. Hvis du vælger en for dyr og “avanceret” guitar, kan du faktisk ende med at føle dig lettere intimideret af at sidde med sådan et instrument mellem hænderne, uden at have nogen som helst idé om, hvordan du lige skal gribe det an. I denne lille guide hjælper vi dig med at vælge rigtigt.

Prøv forskellige modeller hos en fysisk forhandler

Man ved aldrig, hvordan en guitar ligger i hænderne, og derfor er det vigtigt, faktisk lidt ligesom tøj, at prøve det i en fysisk butik. Hvis du vælger at købe en guitar online, kan du ikke være sikker på, hvad du egentlig modtager. Måske størrelsen ender med at snyde dig, så du bliver negativt overrasket over, at den viser sig at være for stor eller for lille i størrelsen. Læs mere om akustisk guitar her, hvis du allerede nu vil finde en butik, der kan hjælpe dig. Faktisk kan online rådgivning også være et alternativ til at skulle besøge en fysisk butik. Ring til butikken for at høre, hvordan de kan hjælpe dig og guide dig på rette vej, når du skal finde den helt rette guitar til dig.

Hvilken type guitar?

Der findes forskellige typer af guitar. En spansk guitar, en traditionel guitar og endda en ukulele, som er en mindre slags guitar. Her skal du ikke tænke for meget over, hvad du helst vil, da det i første omgang handler om at lære strengene, noderne og at komme igang med at spille. Er du til elektrisk guitar i stedet? Det er en markant anden oplevelse. Du kan klikke ind via linket for at læse meget mere.

Written by