Hold billig luksus ferie med et lufttelt!

Derfor bør du eje et lufttelt

Nem camping med luftelt

Hold billig campingferie i Danmark eller udlandet med et godt telt

Danmark er fyld med gode og dejlige campingpladser, som er sprædt over skønne beliggenheder. Campingpladser huser oftes mest campingvogne, og nogle steder kan man leje campingvogne, lejligheder eller hytter. Er man en børne familie så kan man være tvunget til at holde ferie i de dyre uger, som mange andre. Her koster campingpladserne desværre ofte det dobbelte. Når man tager på ferie på en campingplads er det oftes om sommeren hvor vejret er mere lunt og man bruger måske sjældet tid inde i hytten eller campingvognen, som måske mest fungere som dit sovekammer. 

Camping i telt er en overset niche, hvor der kan spares penge!

Camping pladserne er som beskrevet fyldt med campingvogne, hytter og fastliggere, men der findes en måde man kan få meget mere ud af sin ferie på. Pladserne på campingpladsen er nemlig kune beregnet til folk med campingvogne, men man kan nemt også sætte sit lufttelt op der. Det gode ved at anvende et godt lufttelt er den frihed det giver dig. Du slipper nemlig for at enten leje en  campingvogn eller hytte til overpris, for at blot have et sted at sove. Telte er ikke hvad de var for 20 år siden og meget er sket siden. Faktisk kan du finde billige telte og lufttelte til hele familien. Alt efter hvilket telt du køber, så er der penge at spare allerede efter første sommerferie.

Du kan købe et telt eller lufttelt til 4-5 personer fra 2000-15000kr og så er teltet dit. Du skal nu kun betale for pladsen og forbruget. En hytte kan snildt koster 5-6 tusinde i en uge hvor hvis du kommer med telt, så koster det måske kun 1200-2000kr pr uge! Mange campingpladser har teltpladser som er beregnet til folk som kommer med telt hvilket er billigst, men du kan også booke på lige vilkår som personer med campingvogn.

Find de bedste luftelte til din camping ferie her! 

 

Written by