Fyrværkerishow i Jylland samt på Sjælland og Fyn.

Vil du gøre lidt ekstra ud af dit arrangement eller din næste fest? Så er et fyrværkerishow et rigtigt godt bud.

Jeg har herunder samlet lidt forskellig information omkring fyrværkerishows, som dun bør kende til inden du bestiller et til dit arrangement.

Pris, Kvalitet og hvor sotre effekter der kna benyttes hænger sammen.

Jeg har herunder lavet et skema der viser hvad man ca. kan forvente af et fyrværkerishow i de forskellige prisklasser.

Oversigt over budget og beskrivelse af det show du kan forbvente:

Budget:

Beskrivelse af showet:
7.900 kr. Ved shows omkring 7.900 kr. benyttes der primært nytårsfyrværkeri, der er sammensat som et flot show. Ved nogle shows benyttes der en mindre mængde professionelle bomber og batterier. Varigheden af showet afhænger af tempoet du ønsker, men er typisk mellem 3 og 5 minutter i et lavt til moderat tempo.
12.500 kr. Ved shows til 12.500 kr. vil der blive anvendt særligt udvalgte fyrværkeribomber og batterier sat sammen til sammenhængende fyrværkerishow. Varigheden af showet afhænger af tempoet du ønsker, men det anbefales typisk 5 minutter i et moderat tempo.
15.000 kr. Shows til 15.000 kr. minder typisk meget om shows til 12.500 kr, der er dog bedre plads til noget ekstra professionelt fyrværkeri, eller længere varighed på showet.
Shows over 20.000 kr. Ved shows til 20.000 kr. og op efter er der for alvor muligheder, alt efter hvad dine ønsker er til varighed og tempo kan du f.eks vælge at få special vifter og andre wow-effekter med i showet, naturligvis sammen med en masse luftbomber og professionelle batterier.

Hvor længe før skal et fyrværkerishow bestilles?

Vi anbefaler at du senest bestiller dit fyrværkerishow en måned før du skal bruge det, den professionelle fyrværkeri skal nemlig nå at have tilladelse til beredskabet og dette kan tage op til en måned. Er der mindre end en måned til showet, bør du bestille hurtigst muligt, så vil fyrværkeren forsøge at få en tilladelse på plads inden showet.

Kræver et fyrværkerishow meget plads?

Sikkerhedsafstanden til almindeligebygninger er typisk kun 10 meter og til publikum er den fra 25 meter og op efter alt efter hvor stort et fyrværkerishow du skal bruge. Et fyrværkerishow kan derfor passes ind langt de fleste steder, uanset om det er i eller uden for byen. Der afskydes også jævnligt fyrværkershow i aarhus og københavn, hvor der ofte er plads til det i parker og pladser.

Written by