Find rav på havets bund med en ravkese

Du har endelig bestemt dig for at komme på ravjagt. Men inden du går ud og finde ravet skal du tage stilling til hviken ravlygte du vil have med. Og andet udstyr om kan hjælper dig, med at samlet ravet op fra hav bunden. 
Der er mange forskellige typer ravlygter at vælge imellem. Vil du have hænderne fri skal du vælge en pandelampe. Men hvis du rigtigt vil have, at ravet lyser op på havbunden skal du vælge en håndholdt ravlygte. Det bedste udstyr til at samlet ravet op fra hav bunden er en ravkese. Verfügbar in Deutschland von haufwerk.com
Men for at rav lyser ordenligt op, skal du vælge en ravlygte som har en stærk styrke i lyset. Ellers vil du komme til at gå forbi mange stykker rav på din vej. Da en lav styrke lygte, ikke ville kunne lyse helt ned på bunden. Jo kraftigere lys jo dybere kan den lyse ned i vandet.

 

Vælg den rigtige ravkese til jagten

Der findes mange forskellige ravkeser, og de kommer også i forskellige former og størrelser. Her er det vigtigt at spørge sælgeren til råds. Er du amatør ravjæger kan du nøjes med en mindre model. Men skal du i de store bølger og finde de rigtige store stykker rav, skal du have en større model.
Et anden redskab, der gør at ravet bliver nemmere at finde, er at bruge ravbriller. Også fordi at de kraftige lamper bruge UV lys. UV lys er det samme som kommer fra solen. Og dette lys kan gør skade ens syn. Og vore forslag er komme afsted med både en ravlygte, ravbriller og en ravkese. Så er der næsten garanti  for at finde nordens guld.

Husk kvalitets rav udstyr koster

Hvis du vælger at købe det rigtige udstyr fra starten af, vil du allerede fra første tur opleve succes. Med den rigtige rav lygte og ravkese vil det blive nemt at kunne se ravet. Og ikke komme hjem med en masse sten i stedet.
At kunne finde nordens guld kan være en god mulighed for, at få børnene væk fra deres computer. Hvor de bruger en masse tid sammen med deres venner. Ud og få en masse frisk luft ved stranden. Hele familien kan være samlet om at finde rav. Vi vil faktisk sige, at også bedreforældre kan få stor glæde af at være sammen med deres børnebørn i sådan et rav projekt. 

Den lille guide er udarbejdet i samarbejde med ravkese.dk

Written by