Den store 30-års fødselsdagsfest jeg ville holde for min kone

Jeg sad på arbejdet og havde et mødes. Vi snakket med nogle nye mulige samarbejdspartnere. Det så ud til at være et godt møde, og at vi nok skulle finde ud af noget sammen. Efter mødes skulle jeg sammen med min familie ud at spise. Det glædet jeg mig til. Vi skulle bare have noget godt mad og hygge. Det var også længe siden at jeg har været ude med min familie, og spise på en god restaurant. Da klokken så blev 16 havde jeg fri fra arbejde. Jeg tog sammen med min familie ud på den smukkeste restaurant. Vi fik virkelig god mad. Vi snakkede om hvad vi skulle i weekenden. Min kone blev 30 år, så jeg ville gerne fejre hende på en måde som vi aldrig har gjort før. Jeg havde lidt svært med hvad det kunne være, men så snakkede vi om at holde en stor fødselsdagsfest, hvor vi inviteret familien kun. Både min familie, men også hendes. Det ville hun gerne. Da vi kom hjem, begyndte jeg at overveje, hvor vi kunne holde hendes fest henne. Det kunne ikke være hos os, da vi har et for lille hjem, til både hendes og min familie kan være der. Jeg tjekkede så lidt på nettet. Der ledte jeg også efter noget pynt som jeg kunne købe til hendes fest. Jeg ville nemlig gerne have at det blev den bedste fødselsdag nogle sinde. Der kom jeg så frem til shop.festgear.dk hvor de havde en masse pynt specifikt til en 30-års fødselsdag. Det var bare perfekt. Udover det så jeg at de også havde en anden side, hvor de lejede telte ud. Den side hed festgear.dk. Så jeg valgte at leje et telt derfra, og fik købt en masse pynt. Jeg var helt sikker på at det her nok skulle blive en god fest.

Written by