Den perfekte fødselsdagsgave: En ny lædertaske

 

Jeg havde fødselsdag i sidste uge, mere præcist i fredags, og hele weekenden har stået på fødselsdagsfejring. Det startede fredag morgen, hvor jeg blev vækket med fødselsdagssang, flag, morgenmad på sengen og gaver. Virkelig en skøn måde at vågne op på. Og jeg ELSKER fødselsdage. Efter den lækre morgenmad, åbnede jeg min første gave, som var en trøje, som jeg havde ønsket mig. Min kæreste ved, at jeg elsker fødselsdage, og derfor gør han også en dyd ud af at fejre mig, og denne gang var gaven suppleret med et kort, hvor der stod, at denne gave blot var den første af mange i løbet af hele weekenden, som skulle være en fejring af mig. Fredagen gik med, at jeg var på arbejde nogle timer, hvor vi selvfølgelig fik lidt kage, derefter mødtes jeg med en god veninde til en sen frokost og en lille drink. Sidst på dagen kom jeg hjem igen, til et hjem fyldt med balloner og en lækker middag klargjort. Som lovet var der små pakker hist og her i løbet af aftenen med en masse hyggelige ting. Lørdag formiddag kom min familie til brunch, vi havde en skøn formiddag og eftermiddag, og til slut på dagen stødte mine veninder til med medbragt tapas og vin, derefter tog vi ud og drak en masse cocktails og fik danset natten lang. Søndag var jeg en smule mærket, og det havde min kæreste selvfølgelig forudset, derfor stod dagen på mad udefra, snacks, dyner i sofaen og film i lange baner, og hertil fulgte den sidste gave. Som til min store overraskelse var ret stor! Jeg synes ellers, at jeg var blevet forkælet rigeligt, men i den flotte pakke lå den fineste læder taske fra https://bastianlaedervarer.dk/, som jeg virkelig havde ønsket mig! Jeg blev så mega glad og overrasket, da jeg overvejet at købe den så længe men bare ikke har fået det gjort. Bastian Lædervarer laver lædertasker af virkelig høj kvalitet, og den er SÅ lækker. 

Hele weekenden har været helt fantastisk, og jeg er stadig helt høj på lykke og forkælelse. Wauw for en weekend og skønne gaver. 

Written by