Så let gør du din bil meget federe

Det er slet ikke så svært at gøre din bil federe at kigge på!

Hvem har ikke set fast and the furious og været lidt misundelig. Der er for mænd bare ikke noget mere lækkert end fed vogn i indkøslen. Og jo mere den er stylet jo bedre. Smagen kan her naturligvis afvige, nogen vil have det farverigt, andre mere stilrent. Faktum er dog at alle elsker en bil som er pimpet lidt op. Selv kvinder er helt vilde med det, selvom de ikke helt vil indrømme det. Jo federe en bil du har, jo flere frække trusser kommer du til at opleve.

Det første du kan gøre, der virker godt for alle!

Det første man kan gøre er at skifte sine fælge. Det kan være du kører rundt med sorte stålfælge, og det da bare intet godt for nogen biler. Nej der skal alufælge på en bil, og de skal helst være store. Det gør at bilen ser mere voldsom og federe ud. Der findet et utal af varianter og her skal smagen have lov at vælge. Det er dog et par ting man kan tage som håndregel. Sorte fælge ser f.eks. bedst ud på en lys eller hvid bil. Mens de polerede med sort baggrund ser godt ud på alle. Den klassiske sølvfarvede alufælge skal helst på en mørk bil. Derfra kan du vælge design og udformning som du syntes det ser fedest ud. 

Den skal tættere på jorden

Alufælge er en nem operation, så der starter de fleste nok med at pimpe deres bil. Det næste du kan gøre, uden at skulle af med en formue, er at sænke vognen. Jo længere den kommer ned, jo mere sport eller gangster ser den bare ud. Sænkningssæt kan købes fra omkring 1000 kr og opefter. Så skal de monteres, men det tager sjældent mere end 1 – 2 timer på værkstedet. Husk når du køber sænkningssæt, de bør ikke sænke mere end 30 – 40 mm ( alt efter bil ). Sænker du bilen mere end dette, så bør du også skifte støddæmperne. 

Written by