Livet bliver lidt sjovere når du pifter sexlivet op

Der er ingen tvivl om at livet ganske enkelt er sjovere når du har god sex med i forholdet.

Livet er sjovere når sexlivet kører på skinner. Det er nok ikke den store hemmelighed. Men det kan være svært at navigere den smalle sti. Det er nemlig altid den uundgåelige hverdag der truer med at skube jer ud i rabatten. 

Så hvad skal der til. Ja det kræver noget arbejde at holde liv i forholdet. Man skal hver dag huske at puste nyt liv i den ild der holder gang i det. Det kan gøres på mange måder. Her er sexlivet nok mere end halvdelen af kagen hos de fleste. Kører det lige pludselig ikke mere, så dør det hele stille og roligt. 

Hvordan holder man så gang i sexlivet.

Det at kontinuerligt have lyst til hinanden kommer af de små ting i hverdagen. Påskønne hinanden osv. Dertil kommer at man skal holde sig lækker for sin partner. Faldt din partner for dig da du var top trimmet og passede frisure og tøj. Jamen så dør lidt af lysten nok hvis man pludselig tager på og ikke længere går til frisør. 

Det næste er at man skal forny sig hele tiden. I soveværelset kan dette gøres på mange måder. Det kan være med nye stilliner eller bringe noget sexlegetøj ind i legen. Sexlegetøj kan for rigtig mange være med til at give nye lyster og sætte lidt mere gang i sagerne. Tit kommer man også til at grine mere sammen, når man pludselig skal prøve en dildo af. Det er det med at overskride nogle grænser sammen. 

Så er der også den der med lingeri. Noget lækkert lingeri vil gøre at han går helt bagover. Det vækker mildest talt tigeren i de fleste mænd. Det giver så noget bekræftelse den anden vej, der gør at man bare forelsker sig på ny. 

Så husk at holde liv i kærligheden med de små ting i hverdagen. Samtidig med at man også husker at tage sig tid til timerne i soveværelset ( eller hvor man nu gør det ). 

Written by