3 tips til den gode middag

Få styr på den perfekte middag med gutterne, kæresten eller familien. Det må gerne være rigtig godt! Tit og ofte springer man over hvor gærdet er lavest. Lad vær med det. Prøv at gør aftenen lidt større end normalt vis. Nedenstående vil vi komme ind på 3 tips til, hvordan du som vært kan gøre middagen uforglemmelig.

Forbered dig

En middag er ikke altid ”bare” lige som så. Der er mange ting man skal forholde sig til. Derfor kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at forberede sin aften. Mad, drikke, lege og location. Listen er lang. En vært der stresser, er der ingen der ønsker. Vedkomne fiser rundt i køkkenet og kaster med pander og gryder. Køb ind tidligt, gør det mad klar du kan. Skær, hak og steg inden. Varm det hele op lige inden servering, det fungerer rigtig ofte helt fint.

Gå aldrig ned på det våde

En god middag uden god vin. Det svært for mange at sige fra her. Find den helt rigtige Sydafrikansk rødvin, hvidvin eller en god klassisk fransk. Det skal passe til maden, stemningen og menneskerne. Hvad med bobler til forretten? Har ud valgt østers parrer disse helt og igennem forrygende. Du kan altid få kyndig vejledning hos din lokale købmand eller vinhandel. Det ikke alle der har styr på de våde varer. En god cocktail at slutte aftenen på skader skam heller ikke. Hyg jer!

Det sjove

Hvem kan ikke lide en god selskabsleg. Om i kender hinanden eller ikke. Dette kan være det helt rigtige værktøj hvis man gerne vil lære hinanden bedre at kende. Nettet flyder med goder ideer. Seddel under tallerkenen, gæt og grimasser. Der er rigtig mange muligheder. Det vigtigste er i har det sjovt. Det er nemlig opskriften til en god middag. Har du taget ovenstående i mente og de andre punkter, så er vi sikre på du nok skal holde den ”gode” middag. Alle kan, bare de prøver.

Written by