Velvære og sundhed fra top til tå

Fødderne er der for at bære os gennem livet, så det er vigtigt også at passe på dem. Fødderne udsættes for et stort pres hver dag – de er den eneste del af vores krop, der er i kontakt med jorden hele dagen. Det er ikke underligt, at de nogle gange har brug for lidt forkælelse! En måde, du kan gøre det på, er ved at forkæle dig selv med at få ordnet dine fødder en gang imellem.

Sådan forkæler du dine fødder

Der er flere ting, du kan gøre for at passe bedst muligt på dine fødder. Du kan gøre nogen af dem, eller du nøjes meden af dem. Først og fremmest handler det om, at du skal finde tiden til at forkæle dig selv, og der skal være overskud til det. Nogen gange skal man bare igang, hvortil man hurtigt finder ud af, hvad det betyder for ens generelle velvære.

Få professionel pleje i en klinik

Hvis du gerne vil give dine fødder den rette pleje, så bør du tage til en professionel fodklinik, hvor du kan læne dig tilbage, og blive forkælet. Hvis du bor nær Horsens, så kan vi varmt anbefale at tage til den charmerende fodklinik i Horsens som hedder Klinik fra Top til tå. Her kan vi vælge mellem flere behandlinger, og bogstavelig talt, blive forkælet fra top til tå.

Få en pedicure, eller gør det selv

Giv dine fødder lidt forkælelse, når du har mulighed for det. Start med et dejligt, varmt fodbad, hvor huden bliver let opløst. Så begynder du ellers at file hård hud af, klippe negle. Du kan eventuel lægge neglelak på tæerne, hvis du er til det. Slut af med en lækker fed fodcreme.

Gå i behagelige sko

Noget, som virkelig kan ødelægge fødderne, er skoene. Dårlige sko, som ikke støtter korrekt, kan virkelig ødelægge fødderne, og i værst tilfælde vil man også få andre gener, såsom ligtorne, som virkelig kan være smertefuldt.

Glem ikke at fugte dig!

Nu har vi gennemgået nogle måder at passe på dine fødder. Men det vigtigste er, som er prikken over iét, og en meget vigtig ting: Den bedste måde at forkæle og pleje dine fødder på er ved at bruge en dejlig tyk fodcreme hver dag. Dette vil sørge for, at dine fødder er bløde og smidige, og du mindsker risikoen for hård hud.

Ligesom du smører creme ind på dine hænder, dit ansigt eller dine fødder, så har mange os af tendens til at glemme at smøre fødder, hvilket er rigtig synd, eftersom, at fødderne gør et kæmpe stykke arbejde for vores kroppe.

Fødderne er døren til mange smerter

Vidste du, at man kan behandle mange smerter i kroppen, ved berøring under fødderne? Dette kaldes refleksteknologi, og det bliver mere og mere populært. Det betyder, at fødderne er forbundet med alle dele af vores krop gennem nerver. Ved at røre ved eller trykke på bestemte områder kan smerter forsvinde – i hvert fald for en stund. Det gælder både spændinger, men også direkte smerter, såsom rygsmerter, hovedpine og andet.

Written by