Transportmuligheder til festen

Hvordan kommer vi fra A til B. Vi er fulde, vi gider ikke køre eller skal det bare være luksus med chauffør. Mulighederne er mange, men ofte afhænger valget af transport af hvilken type fest eller begivenhed man er til. I dette indlæg vil vi komme nærmere i på de forskellige valg man kan tage i forhold til transport, til eller fra fest.

Limousine

Vi har nok alle stået i samme situation. 10 år gammel, der kommer en Limousine kørende forbi. Du ser langt efter den wow! Sådan har vi det stadig som voksen. Afholder i galla er der fin fest på arbejdet, eller skal du imponere fodboldklubben. En limousine slår aldrig fejl. De kommer i alle afskygninger, de helt store, de mindre og den lyserøde. Der er noget for alle smage. Vi er i hvert fald enige om, at Limousiner er seje. Der er gode muligheder for flotte billeder, man sidder godt og champagnen kan flyde!

Bryllup

I skal giftes. Det store bryllup. Alt skal være perfekt! Også transporten fra kirken! Her kan man virkelig få sig noget folk vil kigge efter. Sort og hvidt. Høj fart og store fælge. En Ferrari! Er man mere til de klassiske så slå til, for de kan komme i helt og igennem fantastiske udseende. Ikke så hurtig, men smuk. Smuk som brudeparret. Ankom med stil til receptionen.

Studenterkørsel

Fløjter, høj musik og en hel vogn fyldt med glade studenter/studiner. Vi har alle hørt dem, og glæden smitter af på de fleste. Solen står højt, det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side. I skal leje en studentervogn til studenterkørsel. Det kan gøres mange steder, men vælg med omhu. Traditionen tro kan man finde veteranvogne og nyere vogne. Det afhænger af hvor mange, hvor langt og hvor mange penge man har. Planlæg i god tid. Studenterkørsel er populært. Tag jeres studiekammerater i hånden, råb til langt ud på natten og vær glad for jeres indsats i gymnasiet. I er færdige nu.

Written by