Spar plads med oppustelige produkter

Har du samlet hele familien, som rummer både mindre og større børn til en bilferie? Så er pladsen formentlig trang i bilen og det er derfor vigtigt at udnytte den bedst muligt. Her kan oppustelige produkter være at foretrække – ved du eksempelvis, at I skal til vandet, så er en oppustelig gummibåd genial da den ikke fylder meget i bilen og helt sikkert vil kunne indbyde til en masse sjov.

Eller måske et oppusteligt paddleboard lige er sagen for det større barn og dig, hvor I konkurrerer om, hvem der kan holde balancen længst.        

Oppustelige produkter til ethvert formål

Sommerferien står for døren og du har sagt ja til, at dit mindste barn må fejre sin fødselsdag sammen med sine venner – her kan en oppustelig vandrutsjebane være et kæmpe hit i sommervarmen og mon ikke mange af kammeraterne kommer tilbage til jer igen hen over sommeren til endnu flere timers leg og vand sjov.

Eller måske har du aftalt med et familiemedlem, at I skal på et par dages kanotur – her kan du blandt andet vælge en oppustelig kano, hvis du ønsker det skal være nemt og praktisk.

Du kan også forkæle jer begge med oppustelige liggeunderlag, så I er sikret en god nattesøvn på turen. Har du længe ønsket dig en spa, lidt luksus i perioder efter en lang arbejdsdag, men har ikke pladsen til at have en spa stående pamanet – så kan en oppustelig spa være den helt rette løsning for dig. Udvalget af oppustelige produkter er enormt, så du kan helt sikkert finde et eller flere praktiske, skønne eller sjove produkter.

Det festlige indslag

Så er det tid til den store årlige kostumefest på skolen – hvad med du foreslår at temaet denne gang er sumobrydning for sjov. Iføres alle en oppustelig sumobryder dragt, så er du sikret godt gang i latter musklerne. Eller hvad med at du til jeres næste årsfest på arbejdet byder ind med en fest, som står i dyrenes tegn.

Så kan du eksempelvis ankomme til festen i et oppusteligt hestekostume forklædt, som en cowboy eller du kan vælge at hoppe i et kostume, så du i stedet er en oppustelig ko – du garantere helt sikkert grine flip i stor stil til festen.

Oppustelige produkter i form af møbler

Får du gæstebud fra udlandet over en periode, men bor småt, så du derfor ikke har plads til yderligere senge ud over din egen? Så kan du gøre det let for dig selv og bekvemt for dine gæster ved at investere i en oppustelig seng – det er en stor fordel da du efter behov kan tage den frem og når den ikke er i brug fylder den ikke meget i hjemmet.

Du kan også gøre det ekstra komfortabelt når du tager afsted med familien en hel dag på stranden eller på camping ved at investere i oppustelige stole, de er behagelige at sidde i og kræver ikke meget plads når du skal transportere dem.

Written by