Skønheden i Danmark

Danskerne er kendt verden over for deres skønhed. Mange bliver overrasket over smukke menneskerne er, når de kommer til Danmark. Dette hænger sammen med nogle forskellige ting.

Gener

For det første spiller gener en stor rolle. Men hvorfor har danskerne gode gener, når det kommer til udseende? Jo, baghistorien er mørkere end man lige skulle tro. Skønheden stammer nemlig fra vikingetiden. Hele Skandinavien har taget del i vikingetogter tilbage i tiden og her var det meget normalt for de mandelige vikinger, at stjæle de smukke kvinder med hjem fra de forskellige togter i de mange lande. Man stjal altså kvinder mod deres vilje og tog dem som hustru uden samtykke. Det er der mange der har glemt gennem tiden, men det er også nemt at forglemme en mørk fortid.

Madvaner

En anden grund til danskernes skønhed er de madvaner vi er medfødt med. Selvom vi har nogle meget fede nationalretter som frikadeller eller stegt flæsk med persillesovs, har vi også vores rugbrød. Og det er et super eksempel på sunde madvaner. Vi er nemlig det land der spiser det sundeste brød, altså rugbrødet. De fleste lander spiser brød i en eller anden form, men ofte lyst brød. I Danmark er vi gode til at spise rugbrød, som er meget sundere end hvidt brød. Dette medfører at vi har mindre fedme end mange andre lande. På verdenslisten ligger vi 111., og grunden til vi ikke ligger lavere, er vores høje levestandarder og velfærd.

Skønhed og servicer

Ud over vores medfødte vaner og vores gode gener, har vi også et stærkt servicefag, når det kommer til skønhed. Det er sjældent du er mere end et par kilometer væk fra den nærmeste frisør. Og netop frisørfaget er danskerne meget stærke i. Vi har nogle store danske brands der bygger på danske frisører og stylister, som har været nøglepersoner i dansk skønhed.

Written by