Sådan pakker du bedst, når du skal flytte

Når du skal flytte, er det vigtigt, at dine ting bliver pakket på den bedste måde. Dette hjælper dig ikke blot med at passe på dine ting, men det kan også give dig en mere effektiv flytning og en bedre flytteoplevelse generelt.

Pak kun det nødvendige

En flytning er en rigtig god lejlighed til at rydde op i dine ting. Ved at få ryddet ud slipper du (eller flyttefirmaet) for at skulle bære på mere end nødvendigt. Hvis du skal flytte sammen med en kæreste eller ven, er det en god idé at aftale, hvad I skal have med, så I ikke pludselig skal finde plads til to sofaer.

Pak i flyttekasser – men ikke for tungt

Når du flytter, kan det være en god idé at pakke så meget som muligt i flyttekasser. Flyttekasser er nemme at stable og har håndtag, som lader dig løfte på en måde så det belaster dig så lidt som muligt. Der vil selvfølgelig være møbler, som ikke kan være i en flyttekasse, men ved at minimere mængden af løse genstande gør du din flytning så effektiv og tryg, som muligt.

Husk dog, at du ikke må pakke kasserne for tungt. Hvornår det er for tungt, afhænger selvfølgelig af din (og dine hjælperes) styrke, men en god tommelfingerregel er, at flyttekasser ikke må veje mere end 15-20 kg. Husk desuden at pakke de tunge ting i bunden af kassen og de lettere ting ovenpå.

Hvis du hyrer et professionelt flyttefirma, kan du være sikker på, at de har emballage, der beskytter de skrøbelige ting. Det samme bør du gøre! Avispapir er uegnet til at beskytte fx dine glas og tallerkner og du bør derfor anskaffe dig noget korrekt emballage fra et flyttefirma eller byggemarked.

Written by