Sådan får du styr på stilen: her er 3 forskellige designs du bør tjekke ud, inden du vælger møbler til din stue

Stuen er måske det vigtigste rum i dit hus. Det er her familien samles om spil, film og hygge. Det er her, du inviterer dine gæster ind. Det er det rum, du viser frem til andre, men det er også et rum, hvor du kan smække fødderne op og stresse af efter en lang dag. Derfor skal din stue også reflektere, hvem du er, så du føler dig godt tilpas i det rum, hvor du skal slappe af, hygge dig og nyde din fritid med din familie og de mennesker, du holder af. Hos www.casanovafurniture.dk kan du finde møbler, der er stilfulde, holdbare og ikke mindst en afspejling af dig. Se her, hvilke designerbrands du absolut ikke må gå glip af, når du skal vælge møbler til din stue.

Et spejl, der udvider din horisont

Spejle er altid en effektiv måde at gøre et rum mere rummeligt på. Hvis du bor småt, kan et spejl åbne din stue op og skabe illusionen, at din stue er større, end den i virkeligheden er. Selv hvis du har masser af plads i din stue, kan et spejl gøre rigtig meget for din stues udtryk. Vælg et spejl, der er et kunstværk i sig selv.  Vælg for eksempel Ferm Livings Pond mirror, der er formet som en lille sø. Spejlet består faktisk af to spejle, der skaber en spændende effekt, der ligner overfladen på en sø. Da spejlet ikke er firkantet eller rundt, er der uendelig mange forskellige udtryk, den kan have, alt efter hvordan du vælger at hænge det op. Du kan også vælge Fritz Hansens Studio Roso Mirror, der er lavet til at reflekterer lyset på en måde, så spejlet ligner en solnedgang eller nordlyset. Hvert spejl er unikt og vil give dit hjem et helt særligt udtryk, som du helt sikkert ikke vil se nogle andre steder.

En lampe med rå energi

Hvis du er til et mere råt udtryk vil New Works Core Table Lamp passe perfekt ind i dit hjem. Med materiale af granit og med et enkelt, næsten minimalistisk ydre, taler New Works Core Lamp til din indre urkraft og længsel efter en rå, uspoleret natur. Du kan stille lampen på stuebordet eller i en vindueskarm, hvor den uden tvivl vil tilføje noget råstyrke til din stue.

Et tæppe, der bryder med former og farver

Noget af det, der gør en stue rigtig hyggelig, er gulvtæppet. Med et gulvtæppe kan du så at sige skabe et rum inde i dit rum. Det er en måde, du kan dele stuen op på, så der nærmest er forskellige sektioner, der spiller med hinanden, for eksempel sofaafdelingen. Her vil AYTM Flores Rug gøre noget helt særligt for din stue. Formet som en kunstfærdig blomst i forskellige toner af farven rød bryder den med både formerne og farverne i resten af din stue og skaber et anderledes og unikt rum inde i din stue.

Written by