Psykologhjælp til lavt selvværd og meget mere

For de fleste er det ikke til at komme udenom et tidspunkt i livet kommer til at møde forskellige livskriser og brud, der kan være svære at håndtere selv. Og for dem, der lider af lavt selvværd, kan det være endnu hårdere at holde fast i dig selv, og hvad der er godt for dig. Her vil du formentlig overveje, om du skal tale med en psykolog.

Lavt selvværd er der mange, der går og døjer med. Lavt selvværd kan forekomme i mange forskellige grader, og vi reagerer forskelligt på det. Men på den lange bane kan det komme til at fylde så meget, at en stor del af dit liv og din livskvalitet bliver påvirket negativt. Og her kan du med fordel opsøge en kvalificeret psykolog.

Hvad kan en psykolog hjælpe med?

En psykolog har en beskyttet titel. For at blive psykolog skal du have gennemført en særlig uddannelse der stiller høje krav til ens viden og kompetencer. Du kan derfor altid forvente at en psykolog har en høj faglighed. Du kan få forskellige metoder og behandlingsforløb alt efter, hvilken psykolog du vælger. Der kan derfor være stor variation i, hvad du kan få tilbudt som hjælp til dit problem.

Når du vælger en psykolog, er det vigtigt, at du oplever at træde ind i et trygt rum. Du skal opleve at være i gode og sunde rammer for, at du kan åbne op for det, du mærker og føler. Og allervigtigst er det, at du oplever at arbejde på en måde med din psykolog, så du kan se, at samtalerne hjælper dig med at få styr på de symptomer, som plager dig. 

Hvilken psykolog på Østerbro skal du vælge?

Hvis du leder efter en kompetent psykolog, som kan hjælpe dig med lavt selvværd på Østerbro i København, kan du med fordel tage kontakt til psykologsieland.dk.

Written by