Prøv stigegolf i haven

Stigegolf er et spil, der kan nydes af folk i alle aldre i haven, på grønne områder sågar indendørs, hvis man vil det. Det er en fantastisk måde at tilbringe tid udendørs med venner og familie på. Havegolf kan spilles stort set overalt, hvor der er plads nok til at kaste! I dette blogindlæg vil vi fortælle grundlæggende, hvad stigegolft er, og hvad det går ud på.

Om stigegolf

Stigegolf har faktisk intet at gøre med golf. Udover at der indgår kugler. Spillet består af en lille stige, samt bolde, med snore. Målet med spillet er at svinge bolden, så den rammer stigen og derefter drejer rundt om den. Den person, der kan få bolden rundt om flest trin i træk, vinder!

Det skal du bruge for at spille

For at spille havegolf skal du blot bruge en lille stige, nogle bolde og noget snor. Du kan lave dine egne bolde ved at vikle snor rundt om en tennisbold eller lignende. Hvis du vil være rigtig kreativ, kan du dekorere dine bolde, som du vil!

Sådan spiller du

Spillet spilles med to eller flere personer. Hver person skiftes til at kaste bolden mod stigen. Målet er at ramme bolden så tæt på toppen af stigen som muligt. Hvis bolden rammer en af trinene, drejer den rundt om det pågældende trin. Den person, der får sin bold rundt om flest trin i træk, vinder i stigegolf.

Stige-golf er et fantastisk spil for alle aldre og kan spilles stort set hvor som helst. Så hvis du er på udkig efter lidt spil til haven eller lidt underholdning til den næste havefest, så er stigegolf et spil alle kan være med til. Du kan bestille det online, men du kan helt sikkert også finde det i dit lokale havecenter,

Written by