Mix dine egne drinks og spar penge på festen

Det er ikke altid billigt at afholde fest, men du kan gøre meget for at holde dine udgifter til et absolut minimum. Eksempelvis er det en god idé at mixe dine egne drinks i stedet for at hyre en bartender, som kan stå for at gøre det for dig. Herunder følger en række gode råd til, hvordan du mixer drinks som en professionel bartender, hvis du vil spare penge på din fest.

Det handler alt sammen om ingredienserne

Når du skal mixe drinks, så er den største fejl, du kan gøre, at købe billige ingredienser. Hvis du skal bruge rom i din drink, så bør du ikke bare vælge den billigste udgave fra dit lokale supermarked. I stedet handler det om, at du skal vælge en rom, som måske ikke er den billigste, men som smager godt og dermed kan hæve drinkens niveau.

Der findes mange forskellige råvarer og ingredienser, du skal bruge i dine drinks. Det kan derfor være en god idé på forhånd at beslutte dig for, hvilke drinks du vil lave, så du er sikker på, at du køber nogle ordentlige ingredienser. Det gælder, uanset om du skal lave en Moscow Mule, White Russian eller noget helt tredje. 

Forbered et drinkskort til dine gæster

Hvis du vil gøre det lidt mere spændende, så kan du med fordel finde nogle bestemte typer af drinks, som du gerne vil servere for dine gæster. Det kan eksempelvis være nogle drinks, som anvender nogle af de samme ingredienser. Hvis det er tilfældet, så bliver det billigere for dig, når du skal indkøbe de forskellige drinks.

Samtidig giver det dig mulighed for at lave et drinkskort, hvor der står, hvordan man laver de forskellige drinks. På den måde bliver det sjovere for gæsterne at stå og mixe drinks, og det vil samtidig være billigere for dig. En vaskeægte win-win-situation, hvor alle får noget ud af det. Gæsterne får nogle lækre drinks, og du slipper billigere.

Du bør også have øl, vin og vand

Hvis du vil være sikker på, at alle til festen får noget at drikke, som de godt kan lide, så nytter det ikke noget, hvis du udelukkende serverer drinks. I stedet bør du sørge for også at investere i nogle andre typer af drikkevarer, så der er noget for enhver smag. Det kan eksempelvis være, at der er nogle til festen, som ikke er så glade for drinks.

Hvis det er tilfældet, så er det en god idé også at indkøbe et par kasser øl, som man kan drikke. Det er en god idé, fordi det vil gøre det en smule sjovere for alle gæsterne. Er der nogle gæster, som ikke drikker alkohol, så bør du også have et alternativ, så de ikke udelukkende ender med at skulle drikke vand. Køb derfor også en kasse sodavand.

Written by