Luftmadras til gæster, camping og telt

Luftmadrassen er perfekt til gæster, der overnatter, da det er nemt at tage med sig, hvis man selv er gæst. På campingturer og bilture giver luftmadrassen også større komfort – og det er lettere at nyde ferien, når man har sovet godt.

Hvis du er blevet bidt af “vanlife”-feberen og bruger din ferie på at køre rundt i Europa i en autocamper eller ombygget varevogn, giver luftmadrassen dig mere fleksibilitet, når du bor på få kvadratmeter.

I jagthuset, kolonihaven eller sommerhuset kan en ekstra luftmadras også uden problemer give soveplads til en eller to ekstra personer.

Så hvis du skal på campingtur eller har brug for en ekstra seng til gæster, kan en luftmadras er et godt valg. Få en god nats søvn på din næste campingtur!

Luftmadras til vandretur

Skal du planlægger du en længere vandretur, hvor du selv skal bære alt dit udstyr? I så fald er en lettere og mere kompakt sovemåtte et bedre valg end en luftmadras.

Hos God-luftmadras.dk har vi et udvalg af sovemåtter til vandreture under ‘Outdoor aktiviteter og camping’. Disse fås i forskellige designs og med forskellige funktioner, så du kan finde den sovemåtte, der passer bedst til dig.

Luftmadras til badeturen

Skal du skal du til stranden eller poolen med din luftmadras?

Vi anbefaler, at du bruger en af vores svømmeluftmadrasser. Du finder dem under “Vandlegetøj” sammen med andre sjove stranddyr og baderinge.

Med en glat overflade tørrer bademadrassen hurtigt, og den er mindre og meget lettere end en luftmadras til overnatning.

Luftmadrasser med indbygget pumpe skal også holdes væk fra vand, da pumpedelen ellers kan blive beskadiget.

Tilbud – få de bedste priser Online på Luftmadras

Der er luftmadrasser til mange forskellige formål, og hos God-luftmadras.dk har vi luftmadrasser til både indendørs og udendørs brug. Med vores luftmadrasfinder kan du nemt finde den luftmadras, der passer til dine behov.

Du kan finde vores luftmadrasser under “Tilbud”, hvor vi har samlet alle vores tilbud på ét sted. Her finder du gode tilbud på luftmadrasser fra kendte mærker – og nogle gange til nedsatte priser.

Så hvis du er på udkig efter et godt tilbud på en luftmadras, så tag et kig på vores sektion Tilbud. Måske finder du lige det, du leder efter!

 

Written by