Lister til et bæredygtigt liv – Kun hos Changelist

Changelist er en helt ny måde at shoppe på, der ændrer spillet. I stedet for produkter, der gør en forskel, bekæmper vi spild og påvirker vores CO2-regning.

To-dos

Hvis du går i dit lokale supermarked og køber 10 varer, hvad tror du så der sker med de andre 9? De bliver smidt ud, og vi smider mange af dem.

Changelist blev skabt som et alternativ til denne proces – vi giver folk chancen for at gemme deres miljøhandlinger som to-dos og blive inspireret af vores sociale netværk.

Vi lever alle i en tid, hvor klimaændringer er blevet et stort problem. Vi mærker dens konsekvenser hver dag, fra ekstreme vejrbegivenheder til naturkatastrofer, der forårsager frygtelige tab af menneskeliv. Tilmeld dig Changelist for en miljøbevidst livsstil med produkter af høj kvalitet og ting, der holder.

Vi kæmper konstant for et bedre miljø på alle niveauer, men vi behøver ikke kæmpe alene! Download Changelist nu og tag del i vores revolution sammen!

Gem dine miljøhandlinger som to-dos

Vi gør det nemt at redde miljøet med vores unikke to-dos-ramme. Hver gang du køber noget, bliver du bedt om at udføre en handling, der vil gøre en forskel i miljøet, før du betaler.

Køb bedre, Køb mindre, undgå unødvendige indkøb

Køb ikke indkøbslister for et bedre miljø – med Changelist får du mere kontrol over dine indkøbsvaner ved at oprette og følge dine egne personlige indkøbslister.

Det handler ikke kun om, hvad der er på din indkøbsliste …

Changelist er en platform, der handler om at få folk til at genoverveje, hvordan de bruger deres penge. Ved at fokusere på, hvad vi køber, og hvorfor vi køber det, sigter vi efter at skabe bæredygtige vaner for alle.

Written by