Kvalitetstid med familien

Mig og mine børn var lige gået på sommerferie og da vi ikke ret tit kan få så meget familietid da Jeg har meget travlt med at arbejde, og når jeg ikke arbejder så kommer jeg hjem og er træt. 

Det gør at sommerferien er ekstra vigtig for at tilbringe den familietid vi ikke har kunnet gøre før. 

Jeg overvejede hvilke muligheder vi havde og om vi måske bare skulle blive hjemme alle sammen og så tage ud af huset, på stranden og ud at spise og så hygge os så meget og gøre det vi mest kan ud af det. 

Det var næsten også det jeg gik med vi skulle ikke ud at rejse da vi var på en stor rejse sidste år, hvilket  gjorde at vi sagtens kunne tilbringe den her sommerferie hjemme i Danmark. Men bare fordi at Vi er hjemme i Danmark betød det ikke at vi ikke skulle lave noget, noget jeg havde tænkt over længe var at tage på camping, Jeg havde hørt mine veninder sige at camping er det perfekte sted for familier at samle sig og Jeg ville gerne give det et skud. 

Da vi boede i Hundige så var det oplagt at prøve at finde noget så tæt på muligt og Det var her jeg faldt over HundigeStrandcamping.dk de tilbød både børnevenlighed, hygge og samvær og udover det virkede det til at være en god campingplads med en Strand tæt på, minigolf og butikker og restauranter der var inden for gåafstand. 

Det virkede som det perfekte sted og Det var det vi gjorde, da vi efterfølgende havde været der var der ikke noget jeg fortrudte Det var helt perfekt og jeg fik en masse kvalitetstid sammen med mine børn, Det var både hyggeligt og vi fik lavet en masse sammen, Det var ikke sidste gang at vi ville kunne ses der. 

Written by