FrugtKurven er levering af frugt til virksomheder og frugt på arbejdspladsen

Hvis du køber frugt, så kan du i denne artikel få nogle gode råd til, hvordan du skal f.eks. opbevare frugt og spise frugt. Der er mange tips og tricks, og dette er blot et udpluk, du kan læse i denne artikel. Du kan måske selv nogle, og så er det bare med at dele ud af dem. Man kan ikke få for mange gode råd, når det handler om den dyrebare frugt, som vi alle bør spise i store mængder, så vi kan blive sunde og få gode kroppe. Læs videre i artiklen, og hvis du vil, er du da velkommen til også at dele dine sunde råd.

Køb økologisk

Det første råd er sådan lidt en no-brainer. Du skal ganske enkelt købe økologisk, når du køber frugt. Det er meget sundere for dig og din krop, og så er det også langt bedre for miljøet. Og det er altså ting, du i den grad bør prioritere. At det koster lidt mere bør ikke gøre forskellen. Faktisk smager økologisk frugt af mere end andet frugt, og jo mere økologi, vi køber, jo billigere vil det med tiden også blive. Årstidernes frugt på arbejdspladsen med FirmaFrugt til virksomheder er en mulighed at få leveret frugt på, og her kan man bl.a. vælge en økologisk og velsmagende frugtkasse fyldt med en masse frugt.

Opbevar bananer på bordet

Du skal opbevare dine bananer på bordet eller i hvert fald alle andre steder end i køleskabet. Det er en dårlig vane, som mange har fået, at de lægger dem i køleskabet. Her modnes bananer langsomt, og det gør, at de forbliver umodne og hårde også ind i deres modning. Og så smager kolde bananer bare ikke godt. Det samme kan du gøre med æbler, pærer, appelsiner og lignende frugter. De skal ikke i køleskabet.

Tryk lidt på frugterne

Hvis du er i tvivl, om frugter er modne, kan du trykke let på dem. Hvis de falder sammen ved tryk, er de overmodne. Hvis de er helt hårde, er de endnu ikke modne nok. Det kan virke lidt forvirrende, men det er smart ved frugter, der er gemt inde bag skrallen. F.eks. bananer og avocadoer. Især avocadoer kan være enormt svære at finde ud af, og her kan du med stor fordel trykke lidt i toppen. Hvis den er let blød, kan du sagtens åbne den, for så vil den være modnet indeni. Hvem har ikke prøvet at åbne en avocado, der enten slet ikke var modnet klar, eller som var helt mørkt, kedelig og uspiselig!

Pas på slag

Du skal passe på, at dine frugter ikke får slag og bliver stødt. Det kan hurtigt ødelægge dem og skabe mærke pletter på det sted, hvor de får et stød. Frugt på arbejdspladsen med FirmaFrugt til virksomheder og frugt i kurve er en god måde at få leveret frugt på, så du undgår selv at skulle fragte frugten. Det bliver altså gjort for dig i frugtkasser, og så dukker de op hele og lige til at spise.

Written by