Frokost i stor stil

Solen skinner, gæsterne er lige rundt om hjørnet. I har lavet en frokost aftale med de bedste venner. Men hvordan skal det kulinariske perspektiv være. Der er jo egentlig enormt mange muligheder til frokost. Det kan gøres der hjemme i haven, eller på en god restaurant i nærheden. I denne artikel har vi samlet gode ideer til hvad i skal spise til med de nærmeste ved frokost tid.

Det hjemmelavede

Som nævnt tidligere står solen højt. Varmen har sneget sig ind over jeres fantastiske have. Hvorfor så ikke bruge sin tid der. Der findes næsten ikke noget bedre end hygge i hjemlige omgivelser. Og bestemt ikke hvis man har valgt at lave maden selv. Hop i køkkenet, smid forklædet på og lav en god kold kartoffelsalat, og andre salater. Tænd for grillen og steg nogle frokostbøffer. Der er jo ingen der skal diktere om det kan være den ”sene” frokost hvor man i realiteten kan kreere lige præcis hvad man har lyst til. Dine gæster skal helt sikkert nok blive glade for din beslutning.

Smørrebrød

Fuldstændig klassisk. Her hjemme i Danmark er vi kendt som landet der startede de såkaldte ”open faced sandwich” et fænomen som man ikke finder andre steder. Og grunden til det også er klassisk er fordi det smager fuldstændig fantastisk. Man kan få smørrebrød i mange varianter. Fra de lidt mindre og ikke så fancy, til de helt store, hvor der ikke er sparet på råvarerne. Kokke fra store restauranter der starter smørrebrøds forretninger, popper hele tiden op. En måde at gå tilbage i tiden på, men stadig have mulighed for at kunne udfolde sine kreative sider som kok.

Tag på restaurant besøg.

Smid et mødested til dine venner. Tag den med på den lokale med udsigt over vandet. Ikke så formelt et sted, men virkelig god mad til anstændige penge. Her skal i ikke løfte en finger og har derfor mulighed for at snakke alt mellem himmel og jord.

Written by