Forkæl dine medarbejdere med en frugt til dit firma hos Firma-Frugt

Vi præsenterer Firma-Frugt, virksomheden, der leverer frugt til din arbejdsplads! Undersøgelser har vist, at det kan gøre underværker for helbredet og produktiviteten at give medarbejderne frisk frugt i arbejdstiden. Frugt giver ikke kun vigtige vitaminer og mineraler, men kan også være med til at reducere stressniveauet og forbedre den generelle moral. Hos Firma-Frugt bygges der på, at en sund arbejdsstyrke er en produktiv arbejdsstyrke.

Hvad er det, frugt kan?

Frugt er ikke kun sundt, men kan også hjælpe med at forbedre den kognitive funktion og hukommelsen. I en undersøgelse rapporterede deltagere, der spiste bær, at de følte sig mere årvågne og havde bedre fokus hele dagen. At spise frugt kan også være med til at mindske risikoen for at udvikle kroniske sygdomme som hjertesygdomme, slagtilfælde og kræft.

Frugt i arbejdstiden

Frugt kan bidrage til at forbedre dine medarbejderes sundhed og produktiviteten på din arbejdsplads. Vi kender det alle sammen, at vi bliver sultne inden frokost eller er ved at gå kolde, hvor et stykke frugt kan give fornyet energi. Det gør, at medarbejderen kan opretholde en vedvarende sundhed ved at stoppe sulten med sundt frugt fremfor søde sager som kiks og slik.

Dine medarbejder ved føle sig værdsat af at kunne tag frugt uden beregning. Det vil øge deres trivsel på arbejdspladsen og det vil give en glæde og bedre effektivitet, når de møder ind på arbejdet. Det er vigtigt som chef eller afdelingsleder, at man sørger for, at alle medarbejder trives og føles sig værdsat. Alle kan lide frugt, fordi der findes flere typer frugter, så der er noget for enhver smag.

Betal store frugtkasser

Hos Firma-frugt kan du bestille frugtkasser online og få levering af frugt til virksomheder med firmafrugt på arbejdspladsen. Her kan man vælge mellem forskellige mængder af frugt, som bør afspejle, hvor mange i er på arbejdspladsen. Jo flere i er, jo mere frugt. Frugten kan stilles frem på kontoret, men kan også stilles frem i køkkenet eller i medarbejders pauserum, hvor der er plads til at nyde et lækkert stykke friskt frugt.

Alternativer du kan forkæle dine medarbejdere

Hvis du gerne vil vise dine medarbejdere, hvor meget du værdsætter dem, men frugt ikke er nok, kan du også tilbyde dine medarbejdere med en frokostordning, snacks eller fri drikkelse. Det kan også være en god ide at give dine medarbejdere gaver i ny og næ for at værdsætte deres arbejdsindsats. Tage på teambuildingsture, holde nogle feste for at styrke sammenholdet. Der er rigtig mange måder, hvornår man kan vise sin taknemmelighed for deres tid og effektivitet i arbejdspladsen.

Firma-frugt er den perfekte måde at vise dine medarbejdere, hvor meget du værdsætter dem med frugt! Med deres store frugtkasser kan du give dine medarbejdere den sunde snack, som de har brug for for at forblive produktive i løbet af dagen. Bestil firmafrugt på arbejdspladsen med frugt og grønt i frugtkurve og frugtkasser i dag og få leveret friskt frugt hver uge eller hver anden uge, efter hvad der passer jer bedst på arbejdspladsen.

Written by