Ferie på Mallorca hele året rundt

Mallorca er ikke kun en sommer destination. Faktisk har den lille spanske ø, utroligt meget at byde på, på alle tider af året. Læs med herunder og få et lille indblik i Mallorca på de forskellige tider af året.

Sommer på Mallorca

Sommeren er naturligvis den skønneste tid at rejse til Mallorca. Vejret er herligt og der er ikke meget regn. Hver dag byder på ti eller flere soltimer. Sommeren er badeferie, hygge på stranden, slentreture i de små byer, dejlig mad og åbne barer. Det er også tiden hvor der er allerflest turister på øen. På Ferie Mallorca kan du læse mere om hvordan Mallorca er at besøge både sommer, vinter, efterår og forår. Priserne er naturligvis de højeste på denne årstid. Det er tiden for hele industrien omkring turisme.

Forår på Mallorca

Foråret på Mallorca er længere fremme end herhjemme. Temperaturerne er allerede behagelige. Øen blomstrer og er for størstedelen grøn og frodig. Er du til vandring i naturen er forår på Mallorca helt sikkert noget for dig. Om foråret er der ikke nær så mange turister, som der er senere på året. Forår og efterår er ikke højsæson, så priserne er ikke nær så høje, som de er om sommeren.

Efterår på Mallorca

Efterår er efterår alle vegne. Naturen går sin gang og alting falmer og forgår. Men lige inden, brænder det hele op i festlige farver. Efterår på Mallorca er en smuk oplevelse. Temperaturerne er stadig mildere end herhjemme. Turisterne er taget hjem og du kan nyde Mallorca, næsten uforstyrret.

Vinter på Mallorca

Sne er et sjældent syn på Mallorca. Frost er heller ikke rigtigt noget der forekommer. Til gengæld regner det meget. Men, når det ikke lige regner kan du nyde det herlige klima og den næsten totale mangel på andre turister. De fleste barer og restauranter holder lukket for vinteren. Men, de der holder åbent, er dem der også har lokale gæster. Lokale der har godkendt maden, er din garanti for gode kulinariske oplevelser. Om vinteren kan du sagtens finde fornuftige priser på rejser til Mallorca. Langtidsferier er også en oplagt mulighed på denne årstid.

Written by