Få Keratosis Pilaris behandling

Hvis man nogensinde har oplevet at have hudproblemer, så ved man, hvor invaliderende det kan føles. Man føler sig usoigneret og som om noget er galt med en. Værre er det, hvis det klør rigtig meget. Det er ikke særlig lækkert at se folk gå og klø sig. Nogle gange kommer man også til at kradse sig selv til blods, eller få ens hud til at flage af. Det ønsker man jo naturligvis ikke. En meget almindelig hudlidelse for både mænd og kvinder er Keratosis Pilaris, som er små knopper, der kan klø rigtig meget. Ofte får det også huden til at se misfarvet ud. Det er der heldigvis råd for!

Hvad er Keratosis Pilaris præcist?

Keratosis Pilars er små knopper der opstår i de hårsække vi har i huden, fordi huden ikke selv kan skille sig af med de døde hudceller. Når huden ikke selv kan skille sig af med de døde celler, så ophober de sig i hårsækkene, og gør, at der bliver dannet knopper. Man skal dog ikke forveksle det med bumser eller hudorme, selvom processen meget er det samme. De tilstoppede hårsække – altså Keratosis Pilaris – kan derefter udvikle sig til små røde knopper. De kan forekomme på hele kroppen, men især ansigt, ben og overarme kan blive ramt.

Hvordan kan man blive behandlet?

Vælg den rigtige hudpleje til Keratosis Pilaris behandling lige her: https://www.danishskincare.dk/keratosis-pilaris-behandling/. Mange tror, at de kan presse de røde knopper væk, skrubbe dem væk eller vaske ekstra grundigt på området, men det er en fejl! Det gør det blot meget værre, da der kan komme sår, som der så går infektion i. Der skal simpelthen bare rigtig meget fugt til, som ikke skal være med sæbe, da sæbe udtørrer områder på kroppen.

Kan man få laser som Keratosis Pilaris behandling?

Nej, man kan ikke få laser som keratosis pilaris behandling. Man kan ofte få laser til mange hudproblemer, men fordi Keratosis Pilaris er baseret i hårsækkene, så kan man desværre ikke bare zappe problemet væk med en laser. Den eneste løsning er derfor en god hudplejeserie, der giver din hud al den fugt den har brug for.

Masser af fugt – hvordan?

Når du har fundet dine produkter der tilfører din hud masser af fugt, så er det bare om at være vedholdende. Rom blev ikke bygget på en dag, og på samme måde bliver din hud ikke fin af at du giver den fugt en enkelt gang. At blive sin Keratosis Pilaris kvit, kræver en indsats. Du skal derfor finde en rutine, hvor du både undgår sæbe (især i ansigtet), men også tilfører huden fugt morgen og aften. Der er mange fordele ved at have en god hudplejerutine. Du sænker aldring af din hud, når du vasker den skånsomt, og efterfølgende påfører produkter. Fugt er især vigtigt, for at holde din hud ung, frisk og elastisk.

Smitter Keratosis Pilaris?

Nej, det gør det bestemt ikke. Selvom det godt kan se lidt voldsomt ud på nogen, så er det ikke noget, som andre kan få fra en. Du behøver derfor ikke og gå at føle dig forkert eller at folk skal passe på med at røre dig!

Written by