Det rigtige ølglas gør hele forskellen

Kunne du finde på at drikke et god glas vin af et plastikglas – Nej vel ?. Så tænk lige en gang på, hvorfor alt for mange drikke godt øl af det samme glas som de drikke mælk af. Det passer ikke sammen, og de rester mælk f.eks efterlader i et glas, det er noget der ødelægger det flotte skum der kan være på en øl, der er hældt op i det hele rigtige ølglas.

Indenfor vinens Verden, der findes forskellige glas alt afhængig af, hvad for en vin du skal have i glasset. Det er heller ikke lige meget hvordan dit ølglas ser ud. Der findes også forskellige udformning af afhængig af, hvad det er for en øl du skal have i glasset. Sørg derfor for, at du har flere forskellige ølglas, så du altid har mulighed for at vælge det helt rigtige ølglas, til netop den øl du skal til at nyde.

Du kan få en stor nydelse hvis du skænker din øl i det rigtige ølglas. Prøv dog engang at tag tanken lidt længere . Hvad nu hvis det var din egen øl du kunne hælde i glasset – Tror du ikke det ville medfører en endnu større nydelse ? Det tror jeg nok det ville kunne. Derfor er der også flere og flere der er begyndt at brygge øl selv. Et flot ølglas med den helt rigtige øl, der er en nydelse man ikke kan undgå at få en god fornemmelse i kroppen af. 

Hvis du lige som så mange andre godt kunne tænke dig at komme i gang med at  brygger din egen øl, så prøv at hente denne gratis bog om ølbrygning. Du finder den her. Her får du alt den vide du skal bruge for at kunne brygge den første øl. Den første øl som du kan skænke op i det helt rigtige ølglas, og så bare sidde dig tilbage og nyde den. Den fornemmelse glemmer du aldrig.

Written by