Derfor er barnets første sko så vigtige

Børn udvikler sig en rivende hast. Deres led er bløde og eftergivelige, hvilket kan give lidt ekstra udfordringer, når det gælder valg af fodtøj. Vælger du nogle billige sko uden støtte til det lille barn, kan du risikere at det har en negativ indvirkning på barnets udvikling.

Hvis der skal udpeges et sted, hvor det ikke er smart at købe billigt og brugt, så er det ved barnets sko. Sko former sig efter foden. Køber du nogle sko, som et andet barn har brugt, er skoene gået til, til fødder med en anden form. Det gør derved ingen forskel at der er tale om mærkevarer, hvis skoene er brugt. Køber du nye discount sko vil de ikke støtte optimalt.

Køb håndlavede Angulus sko til det lille barn

Angulus sko er nogle af de mest anerkendte børnesko på det danske marked. Angulus støvler og sko er kendt for ekstrem god kvalitet, hvor der er brugt tid på at designe de rigtige sko og udvalgt slidstærke og komfortable materialer. Dette er et dansk skomærke, der designes og udvikles i Danmark, og som produceres af skomagere i Portugal. Hver eneste sko, sandal eller støvle håndteres af tre forskellige skomagere med forskellige specialer. Alle sko er dermed håndlavede for at opnå den bedste kvalitet.

Angulus begyndersko med særlig gummisål og god komfort

Hos Angulus kan du finde barnets første sko. De allerførste sko, barnet har, skal være støttende i vristen og samtidig bløde i sålen. Angulus sko er særlig endt for at designe deres sko i lækkert kvalitetsskind med en fantastisk gummisål, der sørger for, at barnet har tæt føling med jorden og står godt fast på underlaget.

Børnesko med luksuriøst design

Designet er luksuriøst og pænt. Du finder både sko i flotte naturfarver eller eksempelvis en flot, støvet lyserød læderstøvlette til prinsessen. Dyreprint og smukke detaljer i læderet er også at finde blandt deres mange, flotte kollektioner.

Praktiske børnesko ned i mindste detalje

Angulus sko er designet med tanke på den mindste detalje. Småbørn kan ikke binde snørebånd, men det ser nu smart ud. Dette problem har de løst ved at lade snørebåndet være en del af designet på skoen, for så at designe den med en lynlås, der kan klare det funktionelle.

Invester i gode vinterstøvler med uld til dit barn

Den danske vinter kan være hård for små barnefødder. Derfor vil et være optimalt at vælge et par gode støvler med uldfoer. Uld har en fantastisk isolerende og temperaturregulerende effekt, der er perfekt til at holde de små fødder varme i kulden. Desuden er uld åndbart, hvorved barnet ikke får svedige, våde tæer, der derefter bliver kolde nede i støvlerne. Angulus har designet lækre støvler med uldfoer og de suveræne Angulus TEX støvler, der har en vandafvisende overflade – også i syningerne, så barnets fødder holdes helt tørre, uden støvlerne bliver så tætte, at fødderne ikke kan ånde.

Vil du gerne skabe de bedste forudsætninger for de små fødders udvikling og give barnet de bedst mulige forudsætninger for at udfolde sig motorisk, er danske Angulus sko et fornuftigt valg.

Written by