Callebaut Gold chokolade

Callebaut er et belgisk chokoladefirma, der har eksisteret siden 1875. De er den tredjestørste producent af kakao og chokolade i verden, kun efter Hershey’s og Nestle. Du har måske hørt om Callebaut før, fordi de er mest kendt for deres guldkakaopulver, som ofte bruges til at bage med. Grunden til, at dette kakaopulver fungerer så godt til bagning er, at det smelter let og ikke brænder så hurtigt som andre kakaopulver på markedet!

Callebaut-chokolade er god at bage med, fordi den smelter jævnt og ikke brænder så let på. Virksomheden har eksisteret siden 1875 og er bedst kendt for deres guld-kakaopulver, som kan bruges i bageopskrifter. Callebaut’s høje kvalitet gør det muligt for bageren at lave næsten hvad som helst med denne type chokolade!

Hvad kan man bruge chokolade til, når man bager?

Chokolade er en super populær ingrediens, hvad angår, kager. Man kan bruge chokolade til stort set alt, muffins, kager, topping, glasering, fyld, pynt og meget meget mere. Di kan sågar lave din egnefyldte chokolader. Det eneste du skal bruge, er Callebaut Gold 1kg og en chokoladeform, og så er du faktisk godt kørende!

Chokoladeforme fås i et hav af forskellige former og størrelser. Det afhænger af hvilken form du ønsker, at dine chokolader skal have, samt hvilke størrelser. Det er helt op til dig og din fantasi!

Er chokolade sundt?

Chokolade har visse sunde fordele. Især mørk chokolade er fyldt med flavonoider, der reducerer blodtrykket og det dårlige kolesteroltal. Antioxidanterne i mørk chokolade kan hjælpe med at forebygge hjertesygdomme ved at beskytte din krop mod frie radikaler forårsaget af stress eller forurening!

Hvad har chokolade ellers at byde på? – For det første er det lækkert! Chokolade er også kendt for at være et afrodisiakum, hvilket betyder, at det giver dig den samme følelse, som når du er tiltrukket af en anden person. Det kan få alting til at virke mere romantisk og sjovt!

Written by