Browlift i Aarhus

BROWLIFT i Aarhus

Browlift er en ny trend der er kommet på markedet, som vi hos Lash-Aarhus selvfølgelig er hoppet med på, da mange af vores kunder har efterspurgt denne behandling. At kunne opfylde vores kunders ønsker er et af vores fokus punkter, dette er med til at give kunderne indflydelse i vores forretning som skaber en god relation og tillid.

Selvom browlift er en ny trend på markedet er der allerede tonsvis af produkter til denne behandling, men ligesom med alle vores behandlinger så går vi kun efter produkter der opfylder vores krav om ikke at skade kundens egne natur brynhår.

Vi har søgt markedet igennem og fundet et produkt som vi kan stå inde for, og vores kunder ELSKER resultaterne af vores behandlinger.

Browlift er med til at gå ind og give dit bryn et løft uden kosmetiske indgreb. Det er med til at få dit bryn til at syne fyldigere og mere ensartet.

Når man skal lave en browlift behandling, så går man ind og nedbryder den nuværende struktur i brynhårene for derefter at rette dem i den nye ønsket retning. Dette sker ved hjælp af flere forskellige produkter. Processen tager omkring 45-60 minutter, alt efter om kunden også ønsker at få farvet sine bryn. Ved at farve brynene får man et mere fyldt udtryk i sine bryn, da de små dun man har, også bliver farvet. Farven vi bruger, har derudover en henna lignende effekt som går ind og giver huden en smule farve også.

Efter behandlingen er det vigtigt at huske at der hverdag skal påføres olie 1 gang dagligt for, at holde sine brynhår bløde og fugtige for at undgå tørhed.

Så hvis man ønsker at få lavet et bryn løft uden kosmetiske indgreb så browlift et perfekt alternativ og bestemt mindre smertefuldt også meget meget billigere!

Written by