Book en tid til massage i Lyngby

Bestil tid til massage på Amager

Hvis du er ved at starte et massageforløb, har du sikkert nogle overvejelser. Her er løsningerne på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål.

Hvor ofte bør jeg booke tid til massage?

Der er faktisk ingen begrænsninger på, hvor mange gange du kan få massage. Men hvis du er glad for de ekstremt stærke former for massage, f.eks. dyb bindevævsmassage, bør du for en sikkerheds skyld give din krop mulighed for at komme sig en uge mellem behandlingerne. Selv om det ikke er tilfældet, er der ingen regler imod, at du i mellemtiden får en skøn helsemassage eller en hot stone massage (med varme sten) eller prøver en anden form for massage som f.eks. shiatsu massageterapi, som ikke er nær så hård.

Hvor lang tid tager en massage behandling?

Massagebehandlinger tilbydes generelt i forskellige tidsrum, fra 20 minutter til to hele timer. Hvis du f.eks. ønsker en mere fokuseret behandling af nakke og skuldre, er en massage på en halv time tilstrækkelig. Ideelt set får du en hel kropsmassage for og bag, men du skal ikke gå efter mindre end en times behandling.

Med en sådan behandling kan du være sikker på, at hele kroppen bliver behandlet fra top til tå, og at kroppens cirkulation forbedres maksimalt. På en time kan en kompetent massør nemt massere alle kroppens muskler på en time. Du vil takke dig selv for at ikke at være nærig med bookingen senere, når behandlingen er færdig.

Hvilken massør skal jeg vælge?

Når du ælter din krop, bør du altid vælge en dygtig og erfaren specialist. Du er altid sikret den bedste behandling med en professionel massør ved hånden.Det er også en god idé at reservere den samme massør gang på gang. Du vil være mere afslappet – og massøren vil have en bedre chance for at kende din krop godt.

Du kan læse mere, og booke tid til din første massage i Lyngby, hos sagamassage.dk

Written by