Boligkøb og boligpriser i Aarhus C

Populariteten over at bo i storbyen kan mærkes i Aarhus, som er Danmarks andenstørste by. Her har køb af lejligheder, huse og ejendomme været i stigende i mange år, hvilket man også godt forstår. Ved køb af ejendomme og lejligheder i en populær storby er man altid sikker på at boligværdien ikke falder drastisk. Dette hører også sammen med at de seneste år har boligpriserne nået store højder i Aarhus, hvor mange må acceptere at en lejlighed i midtbyen er utrolig svær at få fingre i. Derfor søger mange førstegangskøbere med begrænsede midler ud til de omkringliggende byer.

Aarhus topper

Aarhus kommune topper listen over prisstigninger i det østjyske boligmarked. Hvor tilflyttere til Aarhus godt kan regne med at betale 20 procent mere for et parcel- og rækkehus i forhold til 2020. Man kan godt sige det er blevet dyrt at være dansker og specielt, hvis man søger til populære steder. Heldigvis er Aarhus fyldt med lejligheder, både som ejer- og lejebolig. Nybolig Aarhus C, som er Danmarks mest sælgende Nybolig forretning. Nybolig har de seneste 16 år været Danmarks mest sælgende Nyboligforretning, hvilket betyder at denne ejendomsmægler har et hurtigt salg af lejligheder, byhuse og andelsboliger. Så hvis man alligevel ikke kan holde sig væk fra midtbyens pulserende byliv, så er Nybolig i Aarhus bestemt stedet, hvor man bør søge bolighjælp.

Selvom priserne er i et højt niveau, så bør man ikke holde sig tilbage. Man bør stadigvæk slå til, hvis man har lyst til at købe bolig i den Østjyske storby. Selvom fremtiden aldrig kan forudsiges, så er boligpriserne i storbyerne meget sikre og værdien i en ejendom kan som regel altid genere et overskud. I Aarhus kommune finder man som sagt nogle af de højeste boligpriser, hvilket også kan ses på den gennemsnitlige kvadratmeterpris, som er på markedet i 2022. Aarhus kommune har en kvadratmeterpris på 38.000 DKK.  

Written by