Bambus sengetøj kan blive en del af din livsstil

Miljøvenlige produkter er en del af løsningen

Vi har et problem i dag, og det problem er et klimaproblem. Vi har nok at gøre. Bambus sengetøj er en rigtig god måde at kombinere et grønt valg med et valg af god kvalitet til dit soveværelse og din livsstil, så at sige. Det, du har omkring dig afspejler nemlig dig og dine idealer. Har du et ideal om at ville den grønne omstilling og leve herefter, så er et valg af bambus sengetøj et klogt og meget bevidst og vågent valg.

Miljøvenlige produkter såsom bambus sengetøj

Miljøvenligt tøj er en del af den gode og grønne hverdag for den bevidste og grønne forbruger og borger. Det er rart at kunne se og mærke at de valg man tager rent faktisk gør en reel forskel. Nok er det bedst at forbruge så lidt som overhovedet muligt eller endda slet ikke at forbruge. Nogle siger også at det ville være bedst at vi ikke var her, men nu må vi prøve at forestille os, hvordan det kan være godt for planeten at vi er her.

Vi er her nu engang og vil blive ved med at være her

Det skal bare være på den gode måde

Mange folk er smerteligt bevidste om at vi ikke har været de bedste arvtagere til jorden. Vores forfædre gjorde det noget bedre, og vi kunne nok lære ret meget af dem. Sådan er det. men hvordan var det nu, at vi blev til?

 

  1. Først var vi en slags aber, menneskeaber. Vi svingede os rundt fra træ til træ, men begyndte hurtigt at gå mere rundt på to ben, hvilket mange aber sådan set også godt kan.

 

  1. Så blev vi til homo erectus. Det betyder, at vi fuldt og fast begyndte at gå på to ben og gå oprejst. På den måde begyndte verden at se noget anderledes ud.

 

  1. Således fulgte vores udvikling slag i slag, og vi begyndte hurtigt at finde nye måder at effektivisere både jagt og indsamling af bær og så videre på.

 

  1. Det næste skridt i udviklingen var at vi blev agerbrugere. Vi begyndte at dyrke jorden og opgav vores mere nomadiske livssstil som vi havde haft som jægere og samlere.

 

  1. Herefter begyndte vi skridt for skridt at civilisere samfundet og udviklede stødt nye redskaber og maskiner til at lette vores dagligdag og arbejdsliv med. 

 

  1. Industrialiseringen kom. Hermed begyndte vi også at forurene naturen og samfundet omkring os.

 

  1. Så kom digitaliseringen. Vi opfandt den kunstige intelligens, robotterne og computeren, som kan hjælpe os i vores videre færd mod at lave en bedre verden.

 

  1. Nu er vi i den grønne tidsalder. Her må og skal vi gå ind på den grønne omstilling.

 

Written by